Σάββατο
3
Ιούνιος
TOP

Αστέρας Τρίπολης: Ανανέωσαν Αντζουλάς- Χριστόπουλος

Τα χέρια για τρεις ακόμα σεζόν έδωσαν ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης και οι ποδοσφαιριστές Γιώργος Αντζουλάς και Γιάννης Χριστόπουλος.

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές, Γιώργο Αντζουλά και Γιάννη Χριστόπουλο. Το νέο συμβόλαιο των δύο ποδοσφαιριστών έχει ισχύ έως τον Ιούνιο του 2024.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΤΖΟΥΛΑΣ

“Ευχαριστώ πάρα πολύ την οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να την ανταποδώσω, με την ευχή να είμαστε υγιείς και να πετύχουμε τους στόχους μας τη νέα αγωνιστική περίοδο.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

“Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που η ομάδα μου μού έδειξε την εμπιστοσύνη της και μού προσέφερε ένα τέτοιο συμβόλαιο. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας και υπόσχομαι ότι θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για τον ΑΣΤΕΡΑ τα επόμενα τρία χρόνια, ποιος ξέρει ίσως και για περισσότερα. Θα δουλέψω πολύ για να αποδείξω τι αξίζω και για να δικαιώσω αυτή την εμπιστοσύνη. Καλή σεζόν στην ομάδα μου”.

Εμβολιασμός στον Αστέρα

Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα και ακολουθώντας τις οδηγίες και συστάσεις των ειδικών, οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη του ΑΣΤΕΡΑ εμβολιάστηκαν την Τρίτη (06/07) κατά του Covid-19.

Ο εμβολιασμός πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης παρουσία του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Γιώργου Μποροβήλου και με τις συντονισμένες ενέργειες των ιατρών του συλλόγου, κ. Στέργιου Καρακίτσιου και κ. Παναγιώτη Μπουντούρη, ο οποίος είχε την επίβλεψη της διαδικασίας.  Την ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ υποδέχθηκε ο Διοικητής του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, κ. Αναστάσιος Τζανής. Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ευχαριστεί το Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης και το προσωπικό για τις άρτιες υπηρεσίες.