Πέμπτη
25
Απρίλιος
TOP

Γ’ Εθνική: Πως θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα – Τι θα συμβεί σε όσους δεν επιθυμούν να συνεχίσουν

Η Γ΄ Εθνική βρέθηκε στο επίκεντρο της συνεδρίασης της Επιτροπής Διοργανώσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Τα μέλη της Επιτροπής συζήτησαν και έλαβαν απόφαση για τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η επανέναρξη του πρωταθλήματος της τρίτης τη τάξει ποδοσφαιρικής κατηγορίας, καθώς και τι θα συμβεί σε όσους δεν επιθυμούν να συνεχίσουν. Οι ομάδες έχουν περιθώριο μέχρι τις 3 Μαρτίου να επιβεβαιώσουν την συμμετοχή τους.

Η ανακοίνωση της ΕΔ τηςΕΠΟ: 

Η Επιτροπή Διοργανώσεων στην συνεδρίασή της στις 25/02/2021 αποφάσισε τη συνέχιση και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής περιόδου 2020 -2021, με την διεξαγωγή του Α΄ Γύρου, υπό την προϋπόθεση ότι θα επιτραπεί η διεξαγωγή αγώνων.

Όλα τα σωματεία, είτε επιθυμούν να συνεχίσουν και να ολοκληρώσουν τον Α΄ Γύρο του εν λόγω πρωταθλήματος είτε όχι, παρακαλούνται να αποστείλουν στην Ε.Π.Ο. έγγραφο με την ανάλογη απόφαση του Δ.Σ. τους, έως την Τετάρτη 03/03/2021. Στην περίπτωση που δεν επιθυμούν να συνεχίσουν, θα υποβιβαστούν στις οικείες Ε.Π.Σ. χωρίς τις ανάλογες κυρώσεις.

Επίσης η Επιτροπή Διοργανώσεων αποφάσισε να εισηγηθεί στην Ε.Ε./Ε.Π.Ο., τη μείωση κατά 50% της αμοιβής των διαιτητών και παρατηρητών αγώνων και διαιτησίας για όλους τους αγώνες του ανωτέρω πρωταθλήματος έως την λήξη του.