Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Στην Football League η Καλαμάτα – Δικαίωση και… “το ταξίδι ξεκίνησε”!

Στην Football League η Καλαμάτα – Δικαίωση και… “το ταξίδι ξεκίνησε”!

540
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Καλαμάτα και Νίκη Βόλου είναι και επίσημα πλέον οι δύο ομάδες που παίρνουν την θέση του Ηρακλή και του Κρόνου Αργυράδων στην Football League.

Και με τη βούλα στην Football League της νέας σεζόν, θα αγωνίζονται πλέον η Καλαμάτα και η Νίκη Βόλου.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, η οποία συνεδρίασε σήμερα έκανε αποδεκτή, την απόφαση-πρόκριμα της επιτροπής διοργανώσεων για άνοδο των δύο ομάδων, στην τρίτη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή ολοκληρώθηκε το παζλ, των 14 ομάδων που απαρτίζουν την Football League, της αγωνιστικής περιόδου 2019 -2020, η κλήρωση της οποίας θα γίνει την προσεχή Τετάρτη (4/9) ενώ η σέντρα του έχει προγραμματιστεί για τις 29 Σεπτεμβρίου.
Η ανακοίνωση της ομάδας της Καλαμάτας:

Το ταξίδι ξεκίνησε και πλέον δεν μπορεί να μας σταματήσει κανένας, η αφετηρία όμως για όλη αυτή την διαδρομή που έχουμε μπροστά μας δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να ήταν μια ερασιτεχνική κατηγορία, δεν αρμόζει σtο brand name της Μαύρης Θύελλας. Η δικαίωση ήρθε με την απόφαση των αρμοδίων οργάνων για τον προβιβασμό μας στην Football League και ο στόχος μας δηλωμένος εξ αρχής ποτέ ξανά η ομάδα μας τουλάχιστον με την παρούσα διοίκηση σ΄αυτές τις κατηγορίες που δεν μας αρμόζουν άλλωστε, δεν αντιπροσωπεύουν την ιστορία μας.

Ο προορισμός γνωστός, έτσι όπως είχε σχεδιαστεί αρχικά χωρίς περιστροφές και μισόλογα…. Πρωταθλητισμός!!!!! Οι συντονισμένες και επίπονες προσπάθειες της διοίκησης απέδωσαν καρπούς, η διαχείριση και οι αγώνες που δόθηκαν για την επίτευξη του στόχου είχαν αίσιο τέλος.

Συμπαραστάτες ; Οι πολιτικοί φορείς του νομού, οι τοπικοί άρχοντες η Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας και οι απλοί φίλαθλοι που κοινωνούσαν το δίκαιο αίτημά μας για άνοδο. Τέλος καλό όλα καλά λέει ο θυμόσοφος λαός μας και στην προκειμένη περίπτωση ταιριάζει γάντι, με την εξής υποσημείωση όμως, χρειάζονται αλλαγές ουσίας που θα αλλάξουν το περιεχόμενο των κανόνων που πρέπει να διέπουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και εμείς θα τους στηρίξουμε.