Την τιμητική της είχε σήμερα η εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου» και αιτία ήταν ο Μπάμπης Στόκας. Ο γνωστός τραγουδιστής συνεχίζει να επενδύει επιχειρηματικά στην περιοχή του και μετά το καλοκαιρινό εγχείρημα με το Bibas beach bar κοντά στην Κορώνη, τώρα στη γενέτειρά του δημιούργησε μια νέα πρόταση με ένα Mediterranean Bistro. Στην “καρδιά” της Καλαμάτας και στο νέο του χώρο τον συνάντησε η δημοσιογράφος Φωτεινή Ψυχίδου και στο Star παρουσιάστηκαν όλα…
Όπως τόνισε το μαγαζί δεν είναι ακριβώς πιτσαρία αλλά πρόκειται για ένα Mediterranean Bistro, με τα περισσότερα υλικά να είναι της περιοχής, περίπου το 80% και η κουζίνα του μαγαζιού ελαφρώς πειραγμένη γιατί όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «δεν ήθελε να κάνει κάτι αμιγώς ιταλικό».

«Δεν είναι ακριβώς πιτσαρία είναι ένα Mediterranean Bistro, τα περισσότερα υλικά είναι δικά μας. Έχουμε πάρει την πίτσα σαν πίτσα και την έχουμε πειράξει. Έχουμε ένα ξυλόφουρνο και φτιάχνουμε σάντουιτς εκεί. Θέλω ο κόσμος να φάει κάτι ποιοτικό, αλλά είναι πειραγμένα κάπως γιατί δεν ήθελα να κάνω κάτι αμιγώς ιταλικό».

Για τους λόγους τους οποίους άνοιξε το μαγαζί άφησε «αιχμές» για την ενίσχυση των καλλιτεχνών κατά τη διάρκεια της πανδημίας από την κυβέρνηση, τονίζοντας ότι ο στόχος του ήταν να προσφέρει κάτι ποιοτικό.

«Όπως ξέρετε είδα ότι το κράτος αγαπάει πάρα πολύ τους καλλιτέχνες και την τέχνη και φροντίζει για την υγεία τους και να περνάνε οι άνθρωποι καλά χωρίς τροφή και χωρίς δουλειά. Άνοιξα αυτό το μαγαζί στην Καλαμάτα σε μία πόλη που αγαπάω, με ποιότητα γιατί έτσι κι αλλιώς η ποιότητα μ’ ενδιαφέρει εμένα. Αυτό πουλάμε και στη μουσική μου αυτό πουλάω, όσο μπορώ να πουλήσω», δήλωσε ο Μπάμπης Στόκας

Σε ερώτηση του πάνελ της εκπομπής αν θα σερβίρει ο ίδιος, απάντησε χαριτολογώντας, «αν θες σερβίρω εγώ την πίτσα αλλά είναι πιο ακριβή».