Σάββατο
27
Απρίλιος
TOP

Άδειασμα… κατά ριπάς από ΝΔ σε Τατούλη και ορισμένοι βλέπουν… όνειρα – Τα παιχνίδια με το αλιευτικό και οι ευθύνες – Και το… ψάξιμο από ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο Καλαμάτας

Τα… παιχνίδια με το αλιευτικό του Μαράθου συνεχίζονται την ώρα που οι απαντήσεις ακόμη αναζητώνται από την Περιφέρεια, εδώ και μήνες. Με την πολιτική… κοροϊδία να συνεχίζεται, τις ευθύνες συγκεκριμένες για τις καθυστερήσεις και τις υποσχέσεις διαδοχικές, το θέμα είναι να γίνει το έργο και αυτή είναι και η ουσία. Και εδώ μέχρι στιγμής…

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα σχολιάστηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης BEST με τον κ. Κατσίβελα να βρίσκεται στο… δρόμο της Περιφέρειας και τους συμβούλους του κ. Κατσίβελα να τον εγκαλούν να πιέσει την Περιφέρεια, αλλά και να εγκαλούν την Περιφέρεια πως «δεν έχει φερθεί καλά στην Τριφυλία» (δείτε εδώ).

Πέρα από αυτά βέβαια, η πολιτική διάσταση των πραγμάτων είναι σημαντική, αφού το διαζύγιο της ΝΔ με Τατούλη είναι οριστικό και αμετάκλητο, όσοι και εάν ορισμένοι βλέπουν… όνειρα, διαβάζουν… άρλεκιν και κάνουν σενάρια. Το πολιτικό ξεκαθάρισμα συνεχίζεται από όλα τα στελέχη σε κάθε επίπεδο και από τον κ. Δήμα (δείτε εδώ), με τη ΝΔ να είναι λίγο πριν τις ανακοινώσεις του προσώπου που θα στηρίξει και αυτό είναι δεδομένο. Έτσι μένουν μετέωρα για την ακολουθία και αναφορά τους στελέχη-πρόσωπα μάλιστα που θέλουν να… λένε πως «εκπροσωπούν» και τη ΝΔ πέρα από τον εαυτό τους (και αυτό-τιτλοφορούνται), πράγμα άστοχο όσο και πολιτικά προβοκατόρικη συμπεριφορά και τακτική ακολουθήσουν, δεν τους βγαίνει η πολιτική φαντασία.

Τέλος, στον σχολιασμό με τον Κ. Τσερεντζούλια επισημάνθηκαν και οι κινήσεις στον χώρο του δήμου Καλαμάτας με τον ΣΥΡΙΖΑ και τη δημοτική ομάδα Μάκαρη, να έχουν… αδειάσει τον Μανώλη Μάκαρη, που αναζητά νέα πορεία και αυτό φάνηκε και από την συγκέντρωσή του.