Πέμπτη
25
Απρίλιος
TOP

Έχει πάρει το δρόμο του το ΣΔΙΤ για… Σεπτέμβριο – Τι γίνεται τώρα – Οι λύσεις και οι προτάσεις (video)

Εκρηκτική τείνει να γίνει η κατάσταση με τα απορρίμματα στην Τριφυλία και ο ένας μετά τον άλλο δήμο, μπαίνουν στο… κόκκινο. Με το έργο της ΤΕΡΝΑ για το ΣΔΙΤ των απορριμμάτων – όπως ξεκαθαρίστηκε – να μην έχει άλλα εμπόδια και να προβάλλει ο Σεπτέμβριος ως ο μήνας έναρξης της υλοποίησής του, το ζήτημα είναι τώρα τι γίνεται. Με την ΤΕΡΝΑ να μειώνει το χρονικό διάστημα της ανάληψης της προσωρινής διαχείρισης στο 5μηνο, παράθυρο… ανοίγει να ξεμπλοκάρει η κατάσταση και μέσω του ΣΔΙΤ της Ηπείρου.

Δείτε και αυτό:

Η μονάδα της Ηπείρου μπορεί να… ξεμπλοκάρει την Πελοπόννησο – Και προσωρινή λύση δίνει η ΤΕΡΝΑ – Μια προς μία απαντήσεις από τον Γ. Αγραφιώτη (video)

Ερχόμαστε στα όσα αναφέρθηκαν και στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Ο Παναγιώτης Νίκας – στο πλαίσιο και των απαντήσεων στο έγγραφο και τις παρατηρήσεις της Ε.Ε. – δήλωσε πως δεν υπάρχει ανησυχία για την πορεία του έργου και πως η υλοποίησή του έχει πάρει συγκεκριμένη πορεία, με μεγάλη έμφαση να γίνεται στην όσο το δυνατόν άμεση ανάληψη και της προσωρινής διαχείρισης από την εταιρεία.