Πέμπτη
28
Μάρτιος
TOP

Απόφαση Πρωτοδικείου: Παραμένει μέχρι τις εκλογές η προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ

Νέο «επεισόδιο» σχετικά με τις εκλογές της ΕΟΚ. Το Πρωτοδικείο αποφάσισε σήμερα (4/6) πως η προσωρινή διοίκηση της Ομοσπονδίας παραμένει ως έχει μέχρι τις εκλογές, αφού θεωρήθηκε πως δεν ολοκλήρωσε το έργο της, καθώς ακόμα δεν έχουν διεξαχθεί οι αρχαιρεσίες.

Καθοριστική για την απόφαση ήταν η παρέμβαση του Τάκη Μπαλτάκου, που εκπροσώπησε τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο. Σε αυτή τονίστηκε ότι η προσωρινή διοίκηση έκανε αυτό που έπρεπε, αφού οδήγησε την Ομοσπονδία μέχρι τις εκλογές, όμως αυτές δεν έγιναν ποτέ λόγω παρέμβασης από εξωγενείς παράγοντες. Ουσιαστικά, η τωρινή ηγεσία της ΕΟΚ πρέπει να μείνει στο «τιμόνι» μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Αυτή την στιγμή είναι απροσδιόριστη η ημερομηνία των αρχαιρεσιών, όμως το Πρωτοδικείο αποφάσισε πως δεν υπάρχει λόγος αλλαγής στην διοίκηση με πρόεδρο τον Γιώργο Βασιλακόπουλο. Έτσι, απέρριψε τις έξι αιτήσεις που έγιναν χθες, 3/6, από την πλευρά του Φασούλα (δύο), του Λιόλιου (δύο), του ΠΑΟΚ (μία) και του Μπαλασόπουλου (μία). Οι δικαστικές αρχές έκαναν δεκτή την παρέμβαση του Τάκη Μπαλτάκου και με βάση τα δεδομένα δεν περιμένουμε κάποια άλλη αλλαγή μέχρι τις εκλογές της Ομοσπονδίας.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Το Πρωτοδικείο Αθηνών απέρριψε σήμερα όλες τις αιτήσεις περί διορισμού νέας προσωρινής διοίκησης. Μετά ταύτα η υφιστάμενη Προσωρινή Διοίκηση με πρόεδρο τον Γ. Βασιλακόπουλο θα πράξει τα προβλεπόμενα για τη διεξαγωγή νόμιμης και δημοκρατικής Γενικής Συνέλευσης και Εκλογών».

πηγη