Παρασκευή
26
Απρίλιος
TOP

Απόφαση… σταθμός και από το Δ.Σ. Σπάρτης – Κατά της απόφασης Αποστόλου, υπέρ της επέκτασης της ζώνης ΠΟΠ στη Λακωνία (video)

Διαδοχικές είναι οι εξελίξεις -σε διάφορα επίπεδα- έτσι όπως αυτές έχουν ανακύψει γύρω από την υπόθεση με την ΠΟΠ Ελιά Καλαμάτας. Αυτές και… δικαιωματικά έχουν προκαλέσει μια μεγάλη κουβέντα γύρω από τα επόμενα βήματα.

Με τα βλέμματα στραμμένα στην προσφυγή του ΣΥΜΕΠΟΠ και άλλων φορέων κατά της λεγόμενης απόφασης Αποστόλου, σε πολιτικό επίπεδο υπάρχει εκπεφρασμένη πια η άποψη του ΠΕ.ΣΥ. Πελοποννήσου.

Δύο σημαντικές πτυχές που έχουν να κάνουν με την κατάργηση της απόφασης αυτής και τη δρομολόγηση της προοπτικής για την επέκταση της ζώνης του ΠΟΠ Ελιά Καλαμάτας στη νότια Πελοπόννησο.

Σημείο αναφοράς σε αυτή την προσπάθεια η Λακωνία και η απόφαση που ελήφθη από το Δ.Σ. Σπάρτης στην τελευταία του συνεδρίαση, είναι καταλυτική. Με συντριπτική πλειοψηφία του Σώμα, στέκεται υπέρ της απόφασης του ΠΕΣΥ Πελοποννήσου και αιτείται την επέκταση της ζώνης του ΠΟΠ και στη Λακωνία. Άκρως χαρακτηριστικές οι αναφορές των μελών στην συνεδρίαση.

Δείτε το σχετικό video: