Πέμπτη
28
Μάρτιος
TOP

«Αργυρός» στη Μάστερ Γ στη Μεγαλόπολη ο Νικόλαος Κωνσταντόπουλος του Ποδηλατικού Ομίλου Καλαμάτας

Στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας διεξήχθη στις 12 και 13 Ιουνίου το πρωτάθλημα ποδηλασίας ΤΕΠΔΕ Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος, όπου σπουδαίες επιτυχίες πέτυχαν οι αθλητές του Ποδηλατικού Ομίλου Καλαμάτας με κορυφαία αυτή του Νικόλαου Κωνσταντόπουλου.

Ειδικότερα, ο Ποδηλατικός Όμιλος Καλαμάτας συμμετείχε με έξι ποδηλάτες στον αγώνα αυτό αποσπώντας διακρίσεις και καλά πλασαρίσματα:

1) Στην κατηγορία Μάστερ Γ με χρόνο 2:45:58 κατάκτησε τη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο ο Κωνσταντόπουλος Νικόλαος.
Στην ίδια κατηγορία με αξιοσημείωτη παρουσία και χρόνο 3:05:36 ο Τρύφωνας Βίγκος κατάκτησε την έκτη θέση στον αγώνα αντοχής και την τέταρτη θέση με χρόνο 39:26:03 στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης.

2) Στην κατηγορία Μάστερ Β με χρόνο 2: 39:59 κατάκτησε την τέταρτη θέση στον αγώνα αντοχής και με χρόνο 34:51:48 την έκτη θέση στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης ο Μάρτης Διονύσης.
Στην ίδια κατηγορία με χρόνο 2:46:59 τερμάτισε όγδοος ο Παπαβασιλοπουλος Ιωάννης και με χρόνο 2:51:13 τερμάτισε ενδέκατος ο Νικολακόπουλος Ιωάννης.

3) Στην κατηγορία Μάστερ Α με τον Κανελλόπουλο Σταύρο που ενώ πολεμούσε στην κορυφή του αγώνα απώλεια ελαστικού δεν του επέτρεψε να ολοκληρώσει την προσπάθεια του.
Στην ίδια κατηγορία με χρόνο 2:45:57 κατάκτησε την έβδομη θέση μετά από εξαιρετική παρουσία ο Παπαδημητρίου Γιάννος.

Ευχαριστίες

“Το Δ.Σ. του Ποδηλατικού Ομίλου Καλαμάτας εύχεται υγεία και δύναμη σε όλους τους αθλητές.

Ευχαριστούμε για τη υποστήριξη των ενεργειακών αναγκών των αθλητών μας την εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής UpCycle – Fit&Shape Greece .

Επίσης ευχαριστούμε θερμά την Τοyota Kakouros και τον συναθλητή μας Γιώργο Σικαλιά για την άνετη και με ασφάλεια μεταφορά μας και τη συνοδεία καθ’όλη τη διάρκεια του αγώνα.|