Παρασκευή
29
Μάρτιος
TOP

Σήμερα “κλειδώνει” ο υποψήφιος Περιφερειάρχης της ΝΔ – Αύριο καλεί ο Αυγενάκης τα “γαλάζια” στελέχη – Όλες οι εξελίξεις

Καυτές οι εξελίξεις με σειρά ανακοινώσεων όπως αυτές αναμένεται να διαμορφωθούν μέσα στην εβδομάδα για τη ΝΔ. Τρίτη “κλειδώνει” η υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου – ολοκλήρωσε το έργο της η αρμόδια επιτροπή – ενώ μεθαύριο (σ.σ. Τετάρτη) “κληρώνει” για τους “γαλάζιους” συμβούλους του Τατούλη προκειμένου να καθοριστεί το τι θα πράξουν και πως θα πορευτούν πλέον… Η οδηγία πλέον της κομματικής γραμμής είναι ξεκάθαρη και οι ίδιοι καλούνται – όπως οι πληροφορίες αναφέρουν – να επιλέξουν τι θα πράξουν και το… ξεκαθάρισμα επίκειται.

Την ίδια ώρα σε επίπεδο Μεσσηνίας ρίχνει το… βάρος ο κ. Τατούλης επιδιώκοντας να… παρουσιάσει έργο με τον κ. Κατσίβελα στο πλευρό του ξανά σε μια ακόμη εκδήλωση, την ώρα που στην Αρκαδία το κλίμα γίνεται “βαρύ”.

Το πλαίσιο των αυτοδιοικητικών εξελίξεων προσεγγίζουν την κινητικότητα σε δήμους στη Μεσσηνία με την Καλαμάτα να “ανοίγει” μετά τις εξελίξεις στην Περιφέρεια.

Στο δήμο Μεσσήνης με τον Γιώργο Τσώνη να ετοιμάζει και νέα ονόματα δυνατών προσχωρήσεων και να διατηρεί το πλεονέκτημα.

Στα όσα γίνονται προστίθεται και η κινητικότητα από μέρους του πρώην δημάρχου Κώστα Σπυρόπουλου που επιδιώκει να καλύψει το “κενό” που υπάρχει μετά και τις ανακοινώσεις Αναστασόπουλου και Σαμπαζιώτη και να δημιουργήσει συνδυασμό, διατηρώντας ερείσματα σε διάφορους χώρους.

Στην Οιχαλία από την άλλη πέραν του Σταθόπουλου, δυναμικά “παίζει” και κινείται στο να κατέβει στις εκλογές ο Γιάννης Παπαδόπουλος. Ο ίδιος συγκεντρώνει ήδη τα θετικά σχόλια στην προοπτική αυτή και μετρά δυνάμεις για την κάθοδό του, στο εκλογικό “στοίχημα” της Οιχαλίας.

Αυτά και αρκετά ακόμη ενδιαφέροντα στοιχεία σχολιάστηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης BEST.