Πέμπτη
25
Απρίλιος
TOP

Ο Άη Βασίλης ήρθε το… Μάιο κατά τον κύριο Τατούλη! Και τα δίνουν… όλα στην Οικονομική Επιτροπή από τώρα για τον… Αύγουστο – Δεν έχουν… φρένο στις υποσχέσεις μέχρι και Καρδαμύλη-Κορώνη!

5 ημέρες πριν τις εκλογές έχει ανοίξει η… κάνουλα της περιφέρειας. Τατούλης και Νικολάκου παρουσιάζοντας τον εαυτόν τους σαν τον… Άγιο Βασίλη, περνούν ότι δεν έχουν περάσει 9 χρόνια!!! Τρέξτε!!!.. και Δοξάστε τους!!! «Ο Άγιος Βασίλης ήρθε το Μάιο κατά τον κύριο Τατούλη»!

Αρκεί κανείς να δει τα θέματα της οικονομικής επιτροπής τα οποία άρον άρον τρέχουν να περάσουν πριν τις εκλογές ακόμα και για εκδηλώσεις και πανηγύρια του Αυγούστου!!!!

«Ο Άγιος Βασίλης ήρθε το Μάιο κατά τον κύριο Τατούλη»

Δεν έχουν… φρένο οι προεκλογικές υποσχέσεις της απερχόμενης αρχής και τα όσα αποτυπώνονται στο προεκλογικό φυλλάδιο του κ. Τατούλη, που συναντά κανείς μέχρι και την δέσμευση… για το Καρδαμύλη – Κορώνη.

Μια κατάσταση χωρίς προηγούμενο που θυμίζει… ελληνικό κινηματογράφο και με το… μύθο της Μυθικής Πελοποννήσου να κυριαρχεί.

Μια εικόνα που δεν συμβαδίζει με την πραγματικότητα όπως αυτή επιχειρείται να παρουσιαστεί, την ώρα που κατά… ριπάς πέφτουν οι χρηματοδοτήσεις σε εκδηλώσεις με αγαπημένο έργο της αποκατάστασης των εκκλησιών με μια οικονομική επιτροπή που τα… δίνει όλα… μέχρι και σε εκδηλώσεις τον Αύγουστο.

Δείτε αποφάσεις που περνούν για να κατανοήσετε τις αναπτυξιακές προτεραιότητές τους.

Δείτε τον σχολιασμό…