Παρασκευή
19
Απρίλιος
TOP

Δ. Σαμπαζιώτης: ” Ουδείς λόγος υπάρχει να μην είμαι υποψήφιος”

Με τις πολιτικές εξελίξεις να τρέχουν, το δικό του σχόλιο με φόντο την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα έκανε φιλοξενούμενος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του BEST, ο πολιτευτής της ΝΔ Δημήτρης Σαμπαζιώτης.

Ο κ. Σαμπαζιώτης χαρακτήρισε εθνικά επιζήμια την Συμφωνία των Πρεσπών, η οποία όπως τόνισε δεν μπορεί να περάσει από το εθνικό κοινοβούλιο.

Ανέφερε ότι όλα αυτά που σήμερα βλέπουμε είναι μία υποκρισία των κυβερνώντων για παραμονή στην εξουσία. Αναφορικά με την υπόθεση Novartis ο κ. Σαμπαζιώτης τόνισε ότι έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης, εστιάζοντας στο ανεξάρτητο αυτής.

Σε σχέση με τα περιφερειακά δρώμενα, ο κ. Σαμπαζιώτης εξέφρασε τη στήριξή του στον Παναγιώτη Νίκα που χαρακτήρισε ως εξαιρετική υποψηφιότητα, επισημαίνοντας και την πολιτική απόφαση του Κ. Μητσοτάκη. “Ο Παναγιώτης Νίκας είναι μία μεγάλη ευκαιρία για την Περιφέρεια, μία μεγάλη ευκαιρία για το νομό μας” σημείωσε ο κ. Σαμπαζιώτης.

Όσον αφορά τη δική του πολιτική παρουσία ο κ. Σαμπαζιώτης σημείωσε μεταξύ άλλων: “Διαβάζουμε πολλά πράγματα, τα δημοσιεύματα αυτά απηχούν τους ευσεβείς πόθους και τα θέλω των συντακτών τους και δεν απηχούν καθόλου την πραγματικότητα. Ουδείς λόγος υπάρχει να μην είμαι υποψήφιος. Εγώ και πολλοί άλλοι άνθρωποι της δικής μου γενιάς έχουμε ταυτίσει τη ζωή μας με τη ΝΔ”. Και συμπλήρωσε:  “Εγώ βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή. Η ψήφος στο Δημήτρη Σαμπαζιώτη δεν είναι ευκαιριακή…”