Παρασκευή
29
Μάρτιος
TOP

Είμαι υποχρεωμένος να σας μαυρίσω…

Πώς λέμε έχω μία υποχρέωση να βγάλω; είμαι υποχρεωμένος σε αυτόν;; Νοιώθεις την ανάγκη για το καλό που σου έκανε να του το ανταποδώσεις..

Ετσι και εμείς ,αυτός που θα θελήσει να μας υποχρεώσει να κάνουμε κάτι στο κορμί μας, στον οργανισμό μας που δεν το θέλουμε, κυρίως με τον τρόπο που θέλουν να μας επιβάλλουν, έχουμε μία υποχρέωση να τους ρίξουμε στην κάλπη , ένα μαύρο και δαγκωτό στις επόμενες εκλογές..

Και να μην νοιάζονται, θα το θυμόμαστε καλά ,αν και δεν βλέπω να αργούν να γίνουν… Η οποία υποχρεωτικότητα, το με το ζόρι, που θέλοντας και μη, το θα το πιεις και θα σκάσεις, θα το κάνεις και θα πεις και ένα τραγούδι, δεν είναι απλώς ένας φασισμός ,είναι η καθαρή έννοια της σκλαβιάς. Να έρθω εγώ να σου πω να κόψεις τη μύτη σου γιατί δεν αρέσει στον εργοδότη σου; Να μεγαλώσεις τα βυζιά σου για να είσαι πιο ευπαρουσίαστη; Να πετάξεις με το αεροπλάνο που φοβάσαι; Να περπατήσεις στη μαρκίζα στον τέταρτο όροφο; να πας κολυμπώντας στην απέναντι όχθη; ξέρεις την ξέρεις κολύμπι; Μπορεί να έχω άδικο αλλά άσε με να φοβάμαι αυτό που φοβάμαι…

Κανένας δεν μπορεί να με υποχρεώσει να πεθάνω από το άγχος μου για να κάνω κάτι που δεν το θέλω στο κορμί μου… Στα 60 χρόνια που ζω σε καμία κυβέρνηση και σε κανένα σύστημα υγείας δεν άκουσα ποτέ ότι είναι είμαι υποχρεωμένος να κάνω κάτι στον εαυτό μου που δεν το ήθελα..

Για αυτό υποτίθεται έχουμε δημοκρατία και Σύνταγμα ,να μας προστατεύει από τις αυθαιρεσίες και τους ναζιστικούς τρόπους επιβολής των οποίων μεθόδων νομίζουν ότι θέλουν να μας επιβάλουν, παρά τη θέλησή μας… Η μήπως η πανδημία κατάργησε και τη Δημοκρατία;;

Πέστε το μας να κάνουμε τα κουμάντα μας ….

Θόδωρος Γαλανόπουλος