Τρίτη
23
Απρίλιος
TOP

Ηχηρό μήνυμα νίκης από Αντώνη Σαμαρά, για ΝΔ στις Ευρωεκλογές και Παναγιώτη Νίκα στην Πελοπόννησο

Μήνυμα νίκης σε όλες τις κάλπες σε μια πολύ μεγάλη συγκέντρωση στην Τρίπολη από τον πρ. πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση της ΝΔ στην Πελοπόννησο. Πολλές και άκρως χαρακτηριστικές αναφορές από τον κ. Σαμαρά με εμφατικό τρόπο:

Την Κυριακή έρχεται η νίκη και η νίκη θα είναι μεγάλη. Θα τους δείξουμε την πόρτα. Θα τους δείξουμε ότι οι Έλληνες ούτε ξεχνούν ούτε συγχωρούν. Όσο για μένα είναι τιμή μου να κάνω γενέθλια στη γενέθλια γη της Ελληνικής Επανάστασης.

“Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΨΕΜΑΤΑ”

Είναι ώρα για να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση που λέει τα περισσότερα ψέματα. Ανοίγει την πόρτα για τις φυλακές και κλείνει τα μάτια στους Ρουβίκωνες. Για να φύγουν εκείνοι που πούλησαν τη Μακεδονία μας. Αυτοί που ξεδιάντροπα που μοιράζει τη σύνταξη του Ιουνίου για να πάρει την ψήφο του Μαΐου. Μοιράζει προεκλογικούς μποναμάδες.

“Ο ΤΣΙΠΡΑΣ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΠΟΤΕ Ο ΤΟΠΟΣ”

Ο λαός θα πει όχι άλλη κοροϊδία κε Τσίπρα. Οι Έλληνες έχουμε αξιοπρέπεια και έρχεται το τέλος αυτής της κυβέρνησης. Που νομιμοποίησε τους κουκουλοφόρους.

Τους πολλούς τους έχει ξεζουμίσει και κοροϊδέψει ο κ. Τσίπρας. Ο κ. Τσίπρας είναι ο μεγαλύτερος Μαυρογιαλούρος που γνώρισε ποτέ ο τόπος. Πατρίδα δεν είναι να είσαι πότε με τους Podemos και πότε με τους Καμμένος… πατρίδα δεν είναι να είσαι κότερο χαβιάρι και Βελουχιώτη Άρη.

“Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ”

Ο κ. Σαμαράς εστίασε και στα μηνύματα της κρίσιμης αναμέτρησης για τις ευρωεκλογές αναφέροντας με βολές «πως ο κ. Τσίπρας δεν πιστεύει στην Ευρώπη. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πιστεύει ούτε στην Ευρώπη, ούτε στην Ελλάδα, ήταν δηλωμένος εχθρός της Ευρώπης και τώρα έχει γίνει το πιστό σκυλάκι των δανειστών».

Ο πρώην Πρωθυπουργός απογύμνωσε… στην συνέχεια τα όσα αφήνει η πολιτική Τατούλη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και καυτηρίασε μια σειρά από κακώς κείμενα που φέρνουν την Πελοπόννησο σε τέλμα.

“ΟΤΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΕΔΩΣΕ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕ”

“Την προηγούμενη φορά η παράταξή μας είχε πράγματι στηρίξει τον Τατούλη. Και εκείνος της γύρισε την πλάτη και βρέθηκε απέναντι. Στις μέρες του τα προβλήματα έχουν μείνει άλυτα και ότι υπόσχεση έδωσε δεν την κράτησε”, σημείωσε.

“Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΑΤΟΥΛΗ ΣΠΑΕΙ ΚΑΘΕ ΡΕΚΟΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ”

Και συνέχισε “και τώρα… υπόσχεται να διακηρύξει αυτός και την ΑΟΖ, η κοροϊδία σπάει κάθε ρεκόρ, από την πολύ παρέα με τον ΣΥΡΙΖΑ πάει κόλλησε και αυτός. Ο Τατούλης ξεκίνησε το διαγωνισμό για τα σκουπίδια και ακόμη περιμένουμε, ενώ ο περιφερειάρχης Ηπείρου ξεκίνησε μετά και τελείωσε εδώ και καιρό. Η Πελοπόννησος επί ημερών Τατούλη είναι από τις τελευταίες στην καινοτομία, 4η από το τέλος σε σύνολο 275 περιφερειών, τελευταίες στην απορρόφηση, χάσαμε το εμβληματικό Ράλλυ Ακρόπολις, μικρό μερίδιο στα τουριστικά έσοδα, είχε υποσχεθεί μια σειρά από έργα και δεν έκανε τίποτε παρά μόνο ελάχιστα”.

“ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΕΝΑ ΜΟΥΣΕΙΟ ΧΑΜΕΝΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ”

“Παντού σε όλη την Πελοπόννησο υπάρχει ένα μουσείο χαμένων ευκαιριών. Είναι πια η ώρα οι ευκαιρίες να επιστρέψουν και να γίνουν επενδύσεις. Ο Νίκας μπορεί εκεί που ο Τατούλης δεν τόλμησε…”

“ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΗΘΟΣ Ή Ο ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ;”

“Στο β’ γύρο η αγκαλιά για το Νίκα θα είναι ακόμη μεγαλύτερη και υπάρχει ένα ερώτημα θέλουμε μια Περιφέρεια που θα πρωταγωνιστεί το ήθος ή ο καιροσκοπισμός και η διαπλοκή;”

Εμφατικά ακολούθως και τα μηνύματα για την κεντρική πολιτική σκηνή, με τον Αντώνη Σαμαρά να αναφέρει:

Ψηφίζουμε για να γίνει επόμενος Πρωθυπουργός ο Κ. Μητσοτάκης. Και εγώ θα τους πάω μέχρι τέλους και θα αποκαλυφθεί ποιος έστησε την σκευωρία ποιοι συνεργάστηκαν σε τι αποσκοπούσε και τι έγινε…

Ο εφιάλτης που ξεκίνησε το 2015 τελειώνει, μαζί θα τον τελειώσουμε δώστε τους την απάντηση ψηφίζοντας στην Ευρωβουλή ΝΔ, στις Περιφερειακές Εκλογές ψηφίζοντας Παναγιώτη Νίκα που δεν ψηφίζουμε εκείνους τους τυχάρπαστους που προσκύνησαν την καρέκλα. Να στηρίξουμε τον Κ. Μητσοτάκη στο δύσκολο έργο του. Την Κυριακή να υποστεί ο ΣΥΡΙΖΑ μια καθαρή μια μεγάλη ήττα.

ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΑ

Την εικόνα της Πελοποννήσου με ερωτήματα για την κατάσταση που επικρατεί με τις ελλείψεις σε πολλούς τομείς με σαφείς επικρίσεις για τις ευθύνες του απερχόμενου Περιφερειάρχη, με αναφορές στην κακοδιοίκηση, την οικογενειοκρατία αλλά και με  βολές για προπαγάνδα και ύβρεις, παρουσίασε ο Π. Νίκας. Με ένα μήνυμα νίκης και αισιοδοξίας για αλλαγή σελίδας ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου πρόσθεσε «…την Κυριακή η νίκη μας θα σημάνει ελπίδα, την εφαρμογή ενός προγράμματος, ανασυγκρότησης, ανάπτυξης και συνεργασίας. Η Πελοπόννησος αξίζει καλύτερα».

Ο κ. Νίκας μίλησε παράλληλα για τον Αντώνη Σαμαρά και τη μεγάλη προσφορά του στο έθνος στις κρίσιμες ώρες, για τη βοήθεια και την ουσιαστική του υποστήριξη στον αγώνα για την αλλαγή στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Ευχαρίστησε τα στελέχη του κόμματος και τους βουλευτές αλλά πάνω από όλα τους πολίτες

ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΒΛΑΣΗ

Εισαγωγικά στην εκδήλωση ο Κώστας Βλάσης μίλησε ένθερμα για τον Αντώνη Σαμαρά και την όλη του προσφορά στη χώρα, ενώ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια και για τον Παναγιώτη Νίκα. Παράλληλα, σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις εστίασε στο μήνυμα του Κ. Μητσοτάκη τονίζοντας πως είναι «εκείνος που θα βάλει τέλος σε αυτή την πολιτική λαίλαπα της αριστεράς». Μεταξύ άλλων ανέφερε «…είμαστε οι Πελοποννήσιοι που ερχόμαστε ενωμένοι για να τελειώνουμε με όλους αυτούς τους διχασμούς της τελευταίας 5ετίας. Θα δώσουμε τη μάχη ο Κ. Μητσοτάκης να είναι Πρωθυπουργός και ο Π. Νίκας ο νέος Περιφερειάρχης Πελ/σου».

Την όλη πολιτική εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αρκαδίας Τίμος Κατσίπος.