TOP

Ηχηρό μήνυμα του Π. Νίκα: «…είμαστε έτοιμοι για την τελική νίκη»!

Έναν ηχηρό και ξεκάθαρο μήνυμα προς τους Πελοποννήσιους έστειλε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας.

Φιλοξενούμενος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Τηλεόρασης BEST ο Παναγιώτης Νίκας μίλησε για την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση, έθεσε το διακύβευμα και υπογράμμισε την ανάγκη η Πελοπόννησος να αλλάξει σελίδα.

Στην αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, ο κ. Νίκας ανέφερε πως είναι θετικό για τον ίδιο και τον συνδυασμό του, αναφέροντας πως «…είχαμε να αντιπαλέψουμε ρουσφέτι, λαϊκισμό και μεγάλα λόγια…»

Ο Π. Νίκας σημείωσε πως «…είμαστε έτοιμοι για την τελική νίκη», παρουσιάζοντας την δική του πορεία στα κοινά και βάζοντας απέναντι την πορεία του κ. Τατούλη.

«Είμαστε δύο άνθρωποι που έχουμε διαγράψει μία ζωή, ο κόσμος να αξιολογήσει τα πρόσωπα», ανέφερε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, τονίζοντας πως «…ο απερχόμενος προέρχεται από κεντρική πολιτική σκηνή. Λυπούμε γιατί μετέφερε στην αυτοδιοίκηση τα άσχημα του πολιτικού μας συστήματος. Κατασπατάληση δημοσίου χρήματος, υβρεολόγιο, εντάσεις κ.λπ. 9 χρόνια διοίκησης, 2 ΕΣΠΑ, δεν έχει συνδέσει την παρουσία του με τίποτα σημαντικό…»

Όσον αφορά τη δική του διαδρομή, ανέφερε πως αυτή είναι γνωστή, εστίασε στις θέσεις που έχει υπηρετήσει ως αυτοδιοικητικός, και υποστήριξε πως «…είμαι πολύ περήφανος ότι Καλαμάτα άλλαξε εικόνα. Η πόλη αντιστάθηκε μέσα στην κρίση. Είμαι περήφανος που λειτούργησα ως αυτοδιοίκητος… Οι Πελοποννήσιοι έχουν να επιλέξουν μεταξύ ενός καθαρά αυτοδιοικητικού, και από την άλλη την επιτομή ότι του πιο άσχημου έχει παράξει το πολιτικό σύστημα. Φανφάρες, λαικισμό κ.λπ…»

«Είμαστε στην κρίση του πελοποννησιακού λαού. Ας κάνει τις επιλογές του» τόνισε ο Παναγιώτης Νίκας.

Στη συνέχεια ο Π. Νίκας χαρακτήρισε άθλιο το οδικό επαρχιακό δίκτυο της Πελοποννήσου, αναφέροντας ότι παρεμποδίζει την ανάπτυξη περιοχών, ενώ τόνισε για τον κ. Τατούλης πως: «Ένας άνθρωπος που διακηρύσσει ότι θα ανακηρύξει την ΑΟΖ μπορεί να λέει ότι θέλει…»

Παράλληλα ως τρεις βασικές προτεραιότητες ο κ. Νίκας ανέφερε:

  1. Αναβάθμιση επαρχιακού οδικού δικτύου
  2. Αντιμετώπιση της Υφαλμύρωσης
  3. Ζήτημα της διάβρωσης των ακτών.

«Αυτά είναι τα μεγάλα έργα. Κρίμα να ξοδεύουμε χρήματα σε μικρά έργα», τόνισε ο Π. Νίκας.

Σε σχέση με τις συνεργασίες ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ανέφερε: «Έχω πει πολλές φορές, είμαι αντίθετος με απλή αναλογική, αλλά ο Κλεισθένης είναι νόμος κι επομένως ως δημοκρατικοί πολίτες και ηγεσία έχουμε υποχρέωση, να εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο. Θα συνεργαστώ, ήδη έχω συναντηθεί και σε επίπεδο συνδυασμών και προσώπων…»

«Κανένας μας δεν πηγαίνει μόνος του. Όλοι έχουν στηρίξεις. Ο κ. Τατούλης στηρίζεται από Καμμένο και Παπακώστα», σημείωσε ο κ. Νίκας για το θέμα της στήριξης της ΝΔ, ενώ για το Δήμο Καλαμάτας ξεκάθαρα μίλησε για συνέχεια μιλώντας με κολακευτικά λόγια για τον υποψήφιο Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο. «Ο κ. Βασιλόπουλος είναι ένας αγαπημένος σύμβουλος, ευφυής, εργατικός, αποτελεσματικός. Ειλικρινά χαίρομαι για υποστήριξη που λαμβάνει. Διαισθάνομαι ότι στο δήμο Καλαμάτα θα υπάρχει μία συνέχεια» υπογράμμισε ο κ. Νίκας.