Παρασκευή
19
Απρίλιος
TOP

Η Καλαμάτα BC απέκτησε τον Νίκο Σταυρινό

Ενίσχυση στα γκαρντ για την ανδρική ομάδα μπάσκετ Kalamata BC, με την ένταξη του Νίκου Σταυρινού στο ρόστερ του Παύλου Νώντα.

“Η διοίκηση της Kalamata BC ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Νίκο Σταυρινό (θέσεις 1-2, 1.92, 1995). Ο Έλληνας γκαρντ, που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ελπίδα Σάμου, Αναγέννηση Σάμου και ΕΑ Πατρών, προστίθεται ως ακόμη ένας από τους παίκτες που θα μας ακολουθήσουν στο νέο ταξίδι στη Γ’ Εθνική.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες. #kalamatabc”

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στο μεταξύ η διοίκηση ανακοίνωσε την κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η διοίκηση προσμένει στη στήριξη του κόσμου εν όψει του ανταγωνιστικού πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, όπου πρωταρχικός στόχος θα είναι βεβαίως η παραμονή, μέσω της αγοράς των εισιτηρίων διαρκείας αλλά και της παρουσίας του κόσμου στο κλειστό της Τέντας τουλάχιστον για τα εντός έδρας ματς:

“Η διοίκηση της Kalamata BC ανακοινώνει την έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2020-2021, με την αγορά των οποίων κερδίζουν προνομιακά δίδακτρα στο ΙΕΚ ΔΈΛΤΑ Καλαμάτας και άλλες εκπλήξεις.

Δύναμή μας είναι οι οπαδοί μας. Πάμε για ακόμη μια χρονιά μαζί, στο ταξίδι για τη Γ’ Εθνική.

Περισσότερες πληροφορίες στα εξής τηλέφωνα: 6977067691 και 6932076433.

Όλη η πόλη… μία ομάδα! #kalamatabc”