Πέμπτη
25
Απρίλιος
TOP

Με Τασιοπούλου και Κωστοπούλου στο πλευρό του συνεχίζει στον Απόλλωνα ο Μπάμπης Μυτσκίδης

Με Τασιοπούλου και Κωστοπούλου στο πλευρό του συνεχίζει στον Απόλλωνα ο Μπάμπης Μυτσκίδης, ανανεώνοντας μια συνεργασία που εδώ και τέσσερα έχει αποδώσει τα μέγιστα για την τοπική ομάδα βόλεϊ, που τη νέα χρονιά θα εκπροσωπήσει την πόλη μας στην υψηλότερη κατηγορία ομαδικού γυναικείου αθλήματος, στην Preleague.

Η ομάδα στην κάτωθι ανακοίνωσή της παρουσιάζει όλα τα στελέχη που πλαισώνουν το τεχνικό, ιατρικό και υποστηρικτικό τιμ που θα επιδιώξει να συμβάλει τα μέγιστα στη νέα προσπάθεια που θα κάνει ο σύλλογος στο ντεμπούτο του στην νεοσυσταθείσα κατηγορία βόλεϊ.

“Λένε ότι τα καλά πραγματα αφήνονται για το τέλος. Εμείς παρόλο που δεν εχουμε φτάσει σε αυτο και επειδή πολλοί αναρωτιούνται γιατί δεν το έχουμε πει ακόμη …δεν θελουμε ν αφησουμε κανέναν παραπονούμενο.
Παρόλο που ειχε προτάσεις από μεγάλα σαλόνια ο Μπάμπης Μυτσκίδης προτίμησε να συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε εδώ και 4 χρόνια μαζι μας.
Έτσι λοιπόν θα συνεχίσει το έργο του στην ομαδα της καρδιας του, τον Απόλλωνα.
Μαζί του ενα δυνατό γυναικείο δίδυμο στο πάγκο η Μαρία Κωστοπούλου και η Βιβή Τασιοπούλου ενώ σε ειδικό ρόλο θα είναι και ο Κώστας Κουτράκης.
Γενικός αρχηγός της ομάδας ο Γιωργος Σπυρόπουλος και στην εκγύμνανση της ομάδας για άλλη μια χρονιά ο Θοδωρής Χάντζος.
Το ιατρικο team συνενεχιζει ο Φάνης Βασιλακάκος (ορθοπεδικος), Θοδωρής Ασημακόπουλος και Ακριβή Μπακαράκη (physio support team) ενω σε ειδικό ρόλο cooperation θα ειναι ο γνωστός Κώστας Διαμαντόπουλος.
Στα καλύτερα που έρχονται και είμαστε ακόμα στην αρχή….Vamos !!!” 
αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους τα μέλη του τμήματος βόλεϊ του συλλόγου.