TOP

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου «υπογράφει» τις εξελίξεις για τη Μεσσηνία

Σε μια φάση… αχαρτογράφητη πλέον εισερχόμαστε όσο παραμένουν υψηλά τα κρούσματα και όσο οι ειδικοί εκτιμούν πως το τρίτο κύμα της πανδημίας είναι μπροστά. Οι προσπάθειες φυσικά έχουν να κάνουν με το να τρέξει πιο γρήγορα η διαδικασία εμβολιασμού που για την περιοχή μας σταδιακά ολοκληρώνεται, όσον αφορά τους υγειονομικούς. Από την άλλη, η υπόθεση… επόμενη ημέρα συναντά πολλές αρρυθμίες στο μέτωπο της οικονομίας, με χαρακτηριστικές τις εικόνες στο λιανεμπόριο που θα δει ξανά την παράταση του lockdown.

Σε αυτή την κατάσταση η αυτοδιοίκηση καλείται να σηκώσει ένα μεγάλο βάρος με φόντο τα όσα πρέπει να προγραμματιστούν για τις υποδομές. Από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, μάλιστα, ένα μεγάλο πλέγμα παρεμβάσεων δρομολογείται για τη Μεσσηνία. Οι οδικές διασυνδέσεις είναι στο επίκεντρο και ο όλος σχεδιασμός με σειρά έργων έχει μπει σε ρυθμό υλοποίησης και μέσα από τις προσκλήσεις του ΕΣΠΑ.

Έπεσαν οι υπογραφές Νίκα – Λεβεντάκη 

Σειρά έργων σε ρυθμό υλοποίησης στην Τριφυλία 

Από το Δήμο Μεσσήνης στο Δήμο Τριφυλίας… Μια σειρά από έργα που σχετίζονται με το οδικό δίκτυο έχουν ήδη δρομολογηθεί από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, με τον Παναγιώτη Νίκα να τα απαριθμεί αλλά και να εξαγγέλλει και νέες εξελίξεις για την περιοχή της Δυτικής Μεσσηνίας, στην συνάντηση που είχε με τον Δήμαρχο Γιώργο Λεβεντάκη, σήμερα το πρωί στην Περιφερειακή Ενότητα. Στο επίκεντρο και παρεμβάσεις στο εσωτερικό του λιμανιού της Κυπαρισσίας.