Πέμπτη
28
Μάρτιος
TOP

Θρήνος χωρίς τελειωμό – Βαρύς ο πόνος για τον άδικο χαμό των τριών 15χρονων – Σοκαρισμένη η κοινωνία από το τραγικό τροχαίο

Δύσκολα μπορεί κανείς να διανοηθεί τα όσα από χθες έμελλε να γραφτούν με αίμα στο δρόμο Κυπαρισσίας – Φιλιατρών, και, με τόσο τραγικό τρόπο να κοπεί το νήμα της ζωής τριών 15χρονων, σε ένα από τα χειρότερα τροχαία που συγκλονίζουν το πανελλήνιο.

Τρεις ψυχές μας αποχαιρετούν σήμερα και οι λεπτομέρειες της υπόθεσης δίνουν διαστάσεις αρχαίας τραγωδίας αφήνοντας πίσω βαρύ πόνο και οδύνη, σε ολόκληρη την κοινωνία, για τα τρία αγγελούδια που άφησαν την τελευταία τους πνοή φεύγοντας από το σχολείο στα κρυφά.

Τα λόγια βγαίνουν με δυσκολία από τα χείλη όλων που είναι σοκαρισμένοι από την μοιραία εξέλιξη του τροχαίου που συνέβη όταν οι τρεις άτυχοι μαθητές θέλησαν να κάνουν «κοπάνα» από το σχολείο και πήραν το ΙΧ που ανήκε στον γονιό ενός εξ αυτών.

Το τραγικό δυστύχημα έγινε κάτω από άγνωστες συνθήκες – τις οποίες και διερευνά η Τροχαία της Κυπαρισσίας – όταν το αυτοκίνητο τους συγκρούστηκε με ημιφορτηγό που οδηγούσε 48χρονος. Η εικόνα που έχουμε από την σύγκρουση είναι σοκαριστική, τόσο σφοδρή που το ένα αυτοκίνητο κυριολεκτικά κόλλησε σε τοίχο που υπάρχει δίπλα στο οδόστρωμα.

Μέσα στο αυτοκίνητο υπήρξαν εγκλωβισμένοι επιβάτες και η Πυροσβεστική Υπηρεσία έφθασε στο σημείο και έστησε επιχείρηση απεγκλωβισμού. Νεκρά ανασύρθηκαν τα δύο αδικοχαμένα παιδιά ενώ το ένα πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και εξέπνευσε λίγο αργότερα.

Σήμερα ο πόνος είναι βουβός αλλά τεράστιος στις ψυχές όλων στην Κυπαρισσία. Κάποια μαγαζιά έμειναν κλειστά και οι μαθητές έφθαναν στο σχολείο με ένα τριαντάφυλλο στο χέρι αφήνοντάς μπροστά από τις φωτογραφίες των φίλων τους. Ένα σοκ, ένας τεράστιος πόνος μια ανείπωτη θλίψη.