Σάββατο
27
Απρίλιος
TOP

Και αντίστροφα ο χρόνος μετρά…

Λίγα 24ωρα απομένουν προκειμένου οι πολίτες αυτού του τόπου να εκφραστούν δια της ψήφου τους σε κεντρικό, περιφερειακό και τοπικό επίπεδο. Οι κάλπες που θα στηθούν την 26η Μαΐου έχουν ανεβάσει το προεκλογικό θερμόμετρο, με την τελευταία εβδομάδα να αναμένεται με ενδιαφέρον, κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο οι υποψήφιοι έχουν αποφασίσει να κινηθούν διεκδικώντας την εκλογή τους.

Με δεδομένο ότι η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου έχει λίγο έως πολύ κατασταλάξει στις επιλογές της, το βάρος πλέον όλων, κυρίως περιφερειακά και τοπικά… πέφτει στο να διατηρηθεί η όποια δυναμική έχει αναπτυχθεί από τον εκάστοτε συνδυασμό, με τις προσδοκίες όπως είναι φυσικό για το εκλογικό αποτέλεσμα να είναι μεγάλες.

Βέβαια, εκλογές είναι και θα περάσουν, με τον χρόνο πλέον να μετρά αντίστροφα και τα προβλήματα μικρά ή μεγάλα να αναμένουν την επίλυσή τους την επομένη την εκλογικής αναμέτρησης, σ΄ ένα υπό διαμόρφωση «αχαρτογράφητο» σε επίπεδο συσχετισμών πεδίο, όπου όλοι αναμένεται να αναζητήσουν τον δικό τους… ρόλο.

Κώστας Τσερεντζούλιας