Παρασκευή
26
Απρίλιος
TOP

Καλαμάτα: Ταξίδι στην εξωτική μεγαλούπολη με την βραβευμένη με γαλάζια σημαία παραλία! (video)

Απ΄την Καλαμάτα είναι μία από τις αγαπημένες μου φίλες, επομένως μόνο από όσα έχω ακούσει θέλω πραγματικά να την επισκεφθώ και να μείνω αρκετές μέρες εκεί. Έχω πάει πριν από δύο χρόνια, ως περαστική και δεν μπόρεσα να δω τις ομορφιές της. Η ομάδα Up Stories έκανε ένα ταξίδι στην πιο όμορφη πόλη της Πελοποννήσου και το βίντεο μας μάγεψε!

Καλαμάτα: Ταξίδι στην εξωτική μεγαλούπολη
Καλαμάτα: Ταξίδι στην εξωτική μεγαλούπολη

Καλαμάτα: Ταξίδι στην εξωτική μεγαλούπολη με την βραβευμένη με γαλάζια παραλία σημαία! (video)

Η Καλαμάτα και η Μεσσηνία γενικότερα θεωρούνται οι ανερχόμενες δυνάμεις του Ελληνικού τουρισμού. Για την Καλαμάτα θα μπορούσε να πει κάποιος ότι πρόκειται για εξωτική μεγαλούπολη μιας και δεν είναι και συνηθισμένο πράγμα το παραλιακό μέτωπο μιας τόσο μεγάλης πόλης να είναι βραβευμένο για ακόμη μια χρονιά με γαλάζια σημαία.

Καλαμάτα: Έχει κρυμμένους θησαυρούς και τους ανακαλύψαμε!

Ο νέος υπερσύγχρονος αυτοκινητόδρομος που έχει κατασκευαστεί φέρνει την πόλη της Καλαμάτας σε χρονική απόσταση μόλις 2,5 ωρών από την Αθήνα. Αυτό που θα συναντήσετε πρώτα φτάνοντας στην Καλαμάτα λίγα χλμ προτού μπείτε στον περιφερειακό της πόλης είναι η εντυπωσιακή γέφυρα της Τσακώνας. Ένα θαύμα μηχανικής που αποτελεί και το σήμα κατατεθέν του νέου αυτοκινητόδρομου.

Η γέφυρα της Τσακώνας
Η γέφυρα της Τσακώνας

Στην πόλη της Καλαμάτας πέρα από το μπάνιο σας σε μια πραγματικά εκπληκτική παραλία θα περάσετε και πολύ όμορφες στιγμές τόσο στα τοπικά ταβερνάκια όσο και στα νυχτερινά μπαράκια που σφίζουν από ζωή. Η Μεσσηνία σας περιμένει για να σας καταπλήξει με τις ομορφιές της και τα αξιοθέατα της.

πηγή: travelgirl.gr