Παρασκευή
26
Απρίλιος
TOP

Σήμερα το μεγαλύτερο φεγγάρι του χρόνου – Προτάσεις για μία μοναδική καλοκαιρινή βραδιά.

Το μεγαλύτερο και πιο εντυπωσιακό φεγγάρι του χρόνου πλησιάζει. Σήμερα πέφτει το πιο δημοφιλές φεγγάρι του έτους,  το Φεγγάρι του Οξύρυγχου ή αλλιώς η Aυγουστιάτική Πανσέληνος. Η Μεσσηνιακή πρωτεύουσα φημισμένη για το δίπτυχο της επιτυχίας της ως προορισμός που είναι «Βουνό- Θάλασσα» προσφέρει μοναδικές προτάσεις για μια καλοκαιρινή βραδιά κάτω από το φως του φεγγαριού.

Ξεκινώντας από πιο χαμηλά, λίγα μόλις χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης, στην παραλία, το εστιατόριο Yiamas Gastro Bar στο φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου Elite City Resort σε περιμένει για ένα μοναδικό και ανεξερεύνητο γευστικό ταξίδι σε μία κουζίνα που ξέρει πολύ καλά να «παντρεύει» τις γεύσεις, να συνδυάζει υλικά, δημιουργώντας τάσεις και αξιοποιώντας τις πλούσιες πρώτες ύλες του τόπου μας. 

Ελάχιστα μέτρα πιο δίπλα ο νέος άκρως καλοκαιρινός χώρος που φέρει το όνομα EGO, θα σου προσφέρει δροσερά κοκτέιλ συνδυαζόμενα με πλούσια γευστικά πιάτα, μία ανάσα από την θάλασσα και την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο.  

Τέλος αν θες να απολαύσεις την θέα από ψηλά, το εστιατόριο Sobremesa στο ξενοδοχείο Messinian Icon, είναι η καλύτερη επιλογή. Η θαλάσσια αύρα και ο έναστρος ουρανός θα σας χαρίσουν μαζί με την παρέα σας  και τη γαστρονομία του εστιατορίου ένα αξέχαστο δείπνο με απαράμιλλη θέα στο φως της Πανσελήνου.