Πέμπτη
28
Μάρτιος
TOP

Κοιμήθηκε LIVE – Ψήφιζαν από την… Εκκλησία – Ημίγυμνος παρακολουθούσε την προηγούμενη συνεδρίαση – Viral το Δ.Σ. Καλαμάτας (video)

Δεν έχουν τέλος τα τραγελαφικά περιστατικά με τις τηλεδιασκέψεις στις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων. Μετά τα όσα συνέβησαν με το…live ξεμάτιασμα αντιδημάρχου στη Θεσσαλονίκη, η Καλαμάτα πήρε… τα σκήπτρα και το viral περιστατικό δεν άργησε να συμβεί. Βάρβαρη για ορισμένους ώρα η 3 το μεσημέρι και έτσι ένας Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας κοιμήθηκε για τα καλά και όλα αυτά σε ζωντανή σύνδεση. Φυσικά ο άνθρωπος εξήγησε στις δηλώσεις πως είχε αγροτικές εργασίες και άλλες υποχρεώσεις από τα ξημερώματα και δεν… άντεξε και πως η πρόθεσή του δεν ήταν να προσβάλλει το θεσμό.

Οι υπόλοιποι προσπαθούσαν να μην επηρεαστούν και έψαχναν να βρουν τρόπο να τον απομακρύνουν από τις οθόνες, για να παραμείνει… ζωντανή η συνεδρίαση του Δ.Σ. και να αποφευχθεί η μεσημεριανή… σιέστα. Πάντως, δεν ήταν ο… μόνος η ξάπλα σε στυλ κυριάρχησε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, ενώ υπήρξαν και εκείνοι που κάπνιζαν σε δημόσιους χώρους, εκείνοι που έτρωγαν μια και το επέβαλε η ώρα, αλλά και άλλοι που ψήφιζαν από την Εκκλησία!!! Πάντως η εξήγηση ήταν απλή σε αυτή την περίπτωση με την δημοτική σύμβουλο να σημειώνει στις δηλώσεις της πως είναι πάντα τυπική στις υποχρεώσεις της και πως καθ’ όλη τη διάρκεια της συζήτησης ήταν παρούσα και απουσίασε προς το τέλος που δεν είχε δικαίωμα τοποθέτησης αφού δεν είναι επικεφαλής παράταξης.

Δείτε εδώ τις απαντήσεις των συμβούλων

Γενικά, το… εξέλιξαν αυτή την φορά μια και στην προηγούμενη πάντως συνεδρίαση του Δ.Σ. Καλαμάτας εμφανίστηκε Δημοτικός Σύμβουλος στο κρεβάτι χαλαρός και ημίγυμνος να παρακολουθεί….