Παρασκευή
19
Απρίλιος
TOP

Πήρε έναν υπνάκο στο Δ.Σ. Καλαμάτας – Ενώ… ψήφιζαν και από την Εκκλησία – Τραγελαφικά περιστατικά σε Live μετάδοση (video)

Δεν έχουν τέλος τα τραγελαφικά περιστατικά με τις τηλεδιασκέψεις στις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων. Μετά τα όσα συνέβησαν με το…live ξεμάτιασμα αντιδημάρχου στη Θεσσαλονίκη, η Καλαμάτα πήρε… τα σκήπτρα και το viral περιστατικό δεν άργησε να συμβεί. Βάρβαρη για ορισμένους ώρα η 3 το μεσημέρι και έτσι ένας Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας ο οποίος σημειωτέoν και… αναζητείται κοιμήθηκε για τα καλά κοντά στην ώρα και όλα αυτά σε ζωντανή σύνδεση.

Οι υπόλοιποι προσπαθούσαν να μην επηρεαστούν και έψαχναν να βρουν τρόπο να τον απομακρύνουν από τις οθόνες, για να παραμείνει… ζωντανή η συνεδρίαση του Δ.Σ. και να αποφευχθεί η μεσημεριανή… σιέστα. Πάντως, δεν ήταν ο… μόνος η ξάπλα σε στυλ κυριάρχησε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, ενώ υπήρξαν και εκείνοι που κάπνιζαν σε δημόσιους χώρους, εκείνοι που έτρωγαν μια και το επέβαλε η ώρα, αλλά και άλλοι που ψήφιζαν από την Εκκλησία!!!