Σάββατο
20
Απρίλιος
TOP

Κράτος «Εφιάλτης» για τον ελεύθερο επαγγελματία

Οι φορολογικές δηλώσεις απλώς επιβεβαιώνουν τον απόλυτο «στραγγαλισμό» του ελεύθερου επαγγελματία. Διότι καλή η προπαγάνδα, καλή η όποια επικοινωνιακή διαχείριση από τους κυβερνώντες στα τηλεοπτικά παράθυρα, ωστόσο η πραγματικότητα είναι σκληρή και δυστυχώς για τους ελεύθερους επαγγελματίες μία. Το κράτος αποτελεί το μεγαλύτερο εχθρό, έναν σύγχρονο «Εφιάλτη».

Με την φορολογία να είναι «ασφυκτική», η επιβίωση των τολμηρών που παραμένουν ακόμα και σήμερα ενεργοί στην αγορά, είναι πλέον εξαιρετικά αμφίβολη. Δυστυχώς τα εκκαθαριστικά πράγματι «καθαρίζουν» και την τελευταία ελπίδα, οριοθετώντας το δυσοίωνο από κάθε άποψη οικονομικό μέλλον ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στο ελεύθερο επάγγελμα και επιχειρήσεων.

Βέβαια αυτά είναι ψιλά γράμματα για όλους εκείνους που λαμβάνουν αποφάσεις, με την συντριπτική πλειοψηφία αυτών να είναι παντελώς αποκομμένη από την πραγματική οικονομία, «εραστές» της εξαπάτησης των πολιτών μπρος την επιβολή πολιτικών που θα τους διατηρήσουν δεμένες στις καρέκλες της εξουσίας.

Αλήθεια βρε αθεόφοβοι, για ποια ανάπτυξη τολμάτε και μιλάτε και για ποιους;

Του Κώστα Β. Τσερεντζούλια

Υ.Γ.: Με αυτά τα μέτρα και αυτή τη φορολογία, μη ξεχάσετε να πατάξετε τη φοροδιαφυχαχαχαχα…