TOP

Μουντιάλ: Ισπανία – Ελλάδα: Χωρίς Πέλκα στην πρεμιέρα των Προκριματικών

Η Ελλάδα κάνει σήμερα πρεμιέρα στα προκριματικά του Μουντιάλ 2022, με το πιο δύσκολο παιχνίδι της, αφού θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την “πανίσχυρη” Ισπανία (21:45). Η Εθνική Ελλάδας δίνει το θεωρητικά πιο δύσκολο παιχνίδι της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλου του Κατάρ, στην έδρα της Ισπανίας.

Η Εθνική μας Ομάδα θα “παλέψει” παρόλα αυτά για την έκπληξη κι ένα καλό ξεκίνημα στα προκριματικά, όπου θέλει να δώσει “μάχη” για να κερδίσει μία θέση για το Κατάρ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζον Φαν’τ Σιπ δεν θα έχει στη διάθεσή του, τον Δημήτρη Πέλκα, που τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση και σχεδιάζει την ενδεκάδα με πολλές αλλαγές σε σχέση με το Nations League. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος αναμένεται να ξεκινήσει βασικός δίπλα στον Γιώργο Τζαβέλλα στο κέντρο της άμυνας, με τους Μπακάκη – Τσιμίκα στα μπακ και τον Βλαχοδήμο στο τέρμα.

Στο κέντρο “σίγουροι” είναι οι Μπουχαλάκης και Ζέκα, με τον Ανδρούτσο να διεκδικεί μία θέση δίπλα τους, ενώ μεσοεπιθετικά, ο αρχηγός Τάσος Μπακασέτας είναι ο μόνος “δεδομένος”, με τους Λημνιό και Τζόλη να έχουν το προβάδισμα για την επιθετική “τριάδα”.

2ος Όμιλος

Ελλάδα – Ισπανία
Σουηδία-Γεωργία
Ρεπό το Κόσοβο