Τρίτη
16
Απρίλιος
TOP

Μυθική… ντροπή & απίστευτη ταλαιπωρία – Το… νέφος και από τα πυρηνελαιουργεία σταμάτησε… πτήσεις στον Διεθνή Αερολιμένα της Καλαμάτας!!!

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγραφεί η απίστευτη ταλαιπωρία την οποία υπέστησαν οι επιβάτες της γραμμής Καλαμάτα – Θεσσαλονίκη, που δεν λογάριασαν πως στη μυθική… Πελοπόννησο θα εξαρτιόταν η αεροπορική σύνδεση με τον προορισμό τους και από την… κάπνα των πυρηνελαιουργείων.

Μοιάζει αδιανόητο κι όμως τα όσα εξελίχτηκαν στον Διεθνή Αερολιμένα της Καλαμάτας χθες και σήμερα είναι τουλάχιστον προσβλητικά για όλους εκείνους που μιλούν για… Μυθική Πελοπόννησο και άλλα τέτοια, την ώρα που  τα στοιχειώδη παραμένουν σε επίπεδο υποσχέσεων και η όλη πραγματικότητα δεν έχει τίποτε άλλο, παρά επικοινωνία. Δείτε εικόνα στο αεροδρόμιο με τους επιβάτες να είναι «εγκλωβισμένοι» αφού το δρομολόγιο δεν έγινε ξανά, λόγω… νέφους.

Οι άνθρωποι θέλησαν να πάνε Θεσσαλονίκη, όμως, στην Πελοπόννησο – που ο κ. Τατούλης μην ξεχνάτε έχει πάρει πάνω του το θέμα των πυρηνελαιουργείων και δίνει… λύση – η κάπνα τους «έπνιξε»– και σε συνδυασμό με την υψηλή υγρασία – δεν επέτρεψε στο αεροπλάνο καν να προσεγγίσει τον αεροδιάδρομο μια και δεν υπήρχε ορατότητα. Το δρομολόγιο  δεν εκτελέστηκε τόσο χθες βράδυ όσο και σήμερα το πρωί που ο ήλιος κυριαρχούσε στην ατμόσφαιρα. Η εικόνα άκρως χαρακτηριστική…

Ταλαιπωρία για να βρεθεί λύση και οι άνθρωποι να μεταφερθούν στον προορισμό τους, με την εικόνα αυτή να είναι… ντροπή για εκείνους που ανέχονται αυτή την κατάσταση στο περιβαλλοντικό πλαίσιο για την περιοχή μας.