Πέμπτη
25
Απρίλιος
TOP

Μ. Σπυράκη: «Ο ΣΥΡΙΖΑ πάνω σε παλιές… αμαρτίες θέλει να χτίσει καινούριες» (video)

«H Ελλάδα εκπροσωπείται με κύρος και με σθένος και επί τη βάσει των αρχών του Διεθνούς Δικαίου και των αρχών, αξιών και αποφάσεων της Ε.Ε.» υπογράμμισε μιλώντας στην τηλεόραση BEST η Μαρία Σπυράκη, σχολιάζοντας τα όσα βγήκαν από την σύγκρουση στην Τουρκία… on air, με τον Έλληνα Υπουργό Εξωτερικών να δίνει καταλυτικές απαντήσεις στον Τούρκο ομόλογό του.

«Στο όνομα του διαλόγου -που πρέπει να μείνει ανοιχτός- σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνονται δημόσιες υποχωρήσεις και κυρίως δεν μπορούν να μένουν αναπάντητες διεκδικήσεις από την πλευρά της Τουρκίας που δεν έχουν καμία βάση…» πρόσθεσε η Ευρωβουλευτής της ΝΔ κι αφού τόνισε πως απαντήθηκαν μια προς μία οι προκλήσεις «…με απαντήσεις που δεν αφήνουν κανένα περιθώριο παρερμηνείας» υπογράμμισε πως η συζήτηση οριοθετήθηκε πλέον και δημόσια με βάση το Διεθνές Δίκαιο και «…χωρίς να υπάρχει κανενός είδους κόμμα, υποδιαστολή, άνω τελεία, σαφή και καθαρά πράγματα. Και με αυτό νομίζω πως έχουμε συνταχθεί όλοι οι Έλληνες».

Πέραν αυτών η κα Σπυράκη στάθηκε και στα όσα έρχονται με την επόμενη μέρα μετά… την πανδημία και πέρα από τις ενέργειες για το πράσινο πιστοποιητικό, επέκρινε τα όσα παρουσιάστηκαν πρόσφατα από τον ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομία με το πρόγραμμά του. «Έχει δύο διαστάσεις η πρώτη είναι ότι στέλνει τα ελλείμματα στο Θεό… και το δεύτερο έχει να κάνει με τη λειτουργία του τραπεζικού συστήματος όπου ο ΣΥΡΙΖΑ πάνω σε παλιές αμαρτίες θέλει να χτίσει καινούριες», σχολίασε χαρακτηριστικά.