Σάββατο
27
Απρίλιος
TOP

Ξανά… παρακαλά το ΠΑΣΟΚ ο ακομμάτιστος

Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ

Καλή εβδομάδα να έχουμε, σύντεχνοι, και μπολιασμένοι. Εξαρτάται, βεβαίως, από τι μπολιάζονται ορισμένοι… Πάμε να ξεκινήσουμε την ημέρα μας.

Με μια… κρυφή φωτογραφία που έβγαλε η (και φωτογράφος) Ντίνα από την επίσκεψη της Φώφης Γεννηματά στο Σχίνο Κορινθίας – η οποία Ντίνα συνόδευε τον πρώην περιφερειάρχη και νυν περιφερειακό σύμβουλο εκεί γι’ αυτό άλλωστε και απουσιάζει από τη φωτογραφία – προσπάθησε με την… διαρροή της να αφήσει και κάποια υπονοούμενα, ότι το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ενδέχεται να στηρίξει τον Τατούλη. Σε μια απεγνωσμένη κίνηση μήπως και ανακόψει το μεγάλο πολιτικό κατήφορο που έχει πάρει.

Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι πως ο κ. Τατούλης κάθεται δίπλα στον κ. Τσιρώνη που θυμόμαστε πόσα του είχε… σούρει, επιβεβαιώνοντας τη ρήση… στην πολιτική δεν υπάρχουν ούτε αιώνιοι εχθροί, ούτε και αιώνιοι φίλοι.

Το άλλο τραγελαφικό της υπόθεσης είναι ότι από την πρεμούρα της η Ντίνα να κυκλοφορήσει η φωτογραφία… εν αγνοία της κας Γεννηματά, δεν πρόλαβε να εξηγήσει στην “υπηρεσιακή” της δημοσιογράφο, ότι η φωτογραφία είναι από την Κορινθία κι όχι από τη Μεσσηνία. Γι’ αυτό και υπάρχει χθες το ένα δημοσίευμα και σήμερα το άλλο, κάτι που διορθώθηκε κατόπιν παρέμβασης ανθρώπων που παρευρίσκονταν στο γεύμα.

Τελικά, όπως φαίνεται, ο κατήφορος είναι ακόμη μεγάλος…

Το πρώτο ποστάρισμα…

Και η… διόρθωση.