Τρίτη
23
Απρίλιος
TOP

Ολυμπιακός: Η “πρώτη” του Παπασταθόπουλου και η αποστολή κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος πραγματοποίησε την Τρίτη (26/1) πρώτη του προπόνηση με τον Ολυμπιακό, μετά το τέλος της οποίας ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την 24μελής αποστολή για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (27/1, 19.30).

Την πρώτη του προπόνηση με τον Ολυμπιακό πραγματοποίησε την Τρίτη (26/1) ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός βρέθηκε στου Ρέντη και ακολούθησε το πρώτο του πρόγραμμα μετά τη μεταγραφή στους “ερυθρόλευκους”. Ο Καλαματιανός αμυντικός θα επιδιώξει να καλύψει άμεσα το χαμένο έδαφος ώστε να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για τα προσεχή παιχνίδια.

Από εκεί και πέρα η προετοιμασία για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (27/1, 19.30) ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα. Ο Μαρτίνς άφησε εκτός ξανά τους Λοβέρα, Ντρέγκερ, Σουρλή και Κάιπερς και η 24άδα απαρτίζεται από τους εξής:

Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Μπα, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Πέπε, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι, Μπρούμα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Χασάν, Ελ Αραμπί.

ΠΗΓΗ sport24.gr