Σάββατο
27
Απρίλιος
TOP

Ο… πανικός συνεχίζεται στο επιτελείο Τατούλη πριν ακόμη ανακοινώσουν οι άλλοι!

Στο… αγαπημένο του σημείο για να απολαύσει τα εξελισσόμενα έργα που γίνονται για την αποκατάσταση του λιμανιού της Κυπαρισσίας βρέθηκε ο Π. Τατούλης. Βέβαια, τι και εάν πέρασε από διαδρομές που τις… ξέχασε – Καλό Νερό-Τσακώνα που θα έφτανε μέχρι και στην Ευρώπη για το έργο – εκείνος είχε στόχο να καταδείξει το ότι η ανάπτυξη έχει έρθει και η Τριφυλία έχει «απογειωθεί» επί ημερών του.

Για να του πιστωθεί αυτό πήρε και μαζί του και τον δήμαρχο που έχει εξελιχθεί σε μόνιμο «χειροκροτητή» (στην ανακοίνωση έργων) και «αγκαλίτσα» (μετά τις αγκαλιές και τα φιλιά στο Περιφερειακό) του κ. Τατούλη και όλα καλά… Πόσο καλά; Τόσο που έχουν… πλακώσει καμία δεκαπενταριά σκάφη πρωί πρωί για να μπουν στην Μαρίνα! Ποια Μαρίνα; Μα φυσικά αυτή που εξήγγειλε στις κοινές… σκέψεις με τον δήμαρχο Κατσίβελα ο κ. Τατούλης που μίλησαν για Μαρίνα που «…θα εξιτάρει το ενδιαφέρον».

Και φυσικά δεν πήγε στο Φιλιατρινό φράγμα για να μας πει για τα δίκτυα, που ένα τεράστιο έργο δεν είναι λειτουργικό (θυμάστε τι είχε γίνει στην Τρίπολη με την ανακοίνωση Τσίπρα στο Αναπτυξιακό)… Μετά από τον ίδιο σε λεκτικό επίπεδο μοιράστηκαν καμιά 20αριά εκατομμύρια και άλλα 6 και κάτι ακόμη για έργα που το επόμενο διάστημα θα ενταχθούν. Όλα αυτά προσέξτε 8 μήνες πριν τις εκλογές!!!

Κι αφού ο κ. Κατσίβελας έκανε υπομονή τόσσσσσσσσσσσαα χρόνια για να δει το έργο σε αγαστή συνεργασία με την Περιφέρεια σε όλα τα θέματα, μην απορείτε να τον δούμε και υποψήφιο με τον κ. Τατούλη, αν και ο ίδιος έσπευσε να ανακοινώσει ότι θα διεκδικήσει εκ νέου το δήμο. Να αναφέρουμε εδώ πως ο κ. Κατσίβελας με “στημένες” φωτογραφίες τελευταία επιχειρεί να καταδείξει πως έχει καλές σχέσεις με τον Αντώνη Σαμαρά, που ωστόσο με δικές μας πληροφορίες ο πρώην Πρωθυπουργός δεν θέλει ούτε… να τον βλέπει!

Στις δηλώσεις είχαν… μπλεχθεί όλα ο κ. Τατούλης «κούνησε» τα δάχτυλο και στα κόμματα να… προσέχουν μιλώντας για τα λάθη τους! Αυτό ωστόσο δεν ήταν διόλου τυχαίο… Ο κ. Τατούλης 17 χρόνια βουλευτής κόμματος, ο κ. Τατούλης που πήρε την στήριξη πολλών κομμάτων για τις εκλογές στην Περιφέρεια, τώρα που τον «αδειάζουν» τα κόμματα, άρχισε να τα βάζει μαζί τους και να παίζει το χαρτί της ανεξαρτησίας, που νταξ’ και αυτό έχει καεί…

Και δεν είναι μόνο ότι έχει «καεί» το αφήγημα της ανεξαρτησίας και εκείνο των έργων ουσίας που τον έχουν πάρει… χαμπάρι οι πολίτες, είναι και εκείνο της ενδοοικογενειακής ανησυχίας, καθώς ως γνωστόν η Εύη Τατούλη επιθυμεί να κατέλθει εκ νέου στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Αρκαδία ωστόσο με τις κινήσεις του ο κ. Τατούλης φαίνεται να προκαλεί… ζητήματα σε αυτή την προοπτική. Όπως μάλιστα αναφέρθηκε από το Ν. Μπελογιάννη από πληροφορίες στην Τρίπολη προχθές με τους δυο πρωταγωνιστές εξελίχθηκε ένα «θερμό» επεισόδιο με τις φωνές της κας Τατούλη να ακούγονται πολύ μακριά…

Θα πρέπει να σημειωθεί πως στην Κυπαρισσία ήταν αισθητή η απουσία της  Αντιπεριφερειάρχη – που δεν χάνει τίποτε από τα βήματα Τατούλη στη Μεσσηνία – της κας Μπούζα, που τον «παράτησε» και χωρίς φωτογράφο και τώρα τρέχει στην Θεσσαλονίκη να ζητήσει… συγγνώμη και για την θέση που πήρε στο θέμα Νίκα ώστε να μην μπει στην μέγγενη των κομματικών συνεπειών (διαγραφή, χαρακτηριστικό το πρωτοσέλιδο της «Φωνής» πριν λίγες ημέρες). Παράλληλα να αναφερθεί πως στην Κυπαρισσία διακριτικές αποστάσεις κράτησε μέχρι και ο μέχρι πρότινος «δικός» του Γ. Λαμπρόπουλος.

Όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που ο κ. Τατούλης δεν έχει ακόμη αντίπαλο – μόνος του αντίπαλος το έργο του – η ΝΔ δεν έχει ανακοινώσει (κάτι που επίκειται να γίνει τις επόμενες ημέρες), και μόνο στο άκουσμα του Νίκα έχει ξεσπάσει πολιτικός… πανικός. Όμως όπως ανέφερε ο Δ/ντής του BEST Νίκος Μπελογιάννης ο μεγάλος πολιτικός φόβος είναι η κάθοδος Δέδε που φαίνεται να κλειδώνει. Ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών έχει στόχευση να κατέλθει ως ανεξάρτητος και ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ να «κουμπώσουν» αργότερα στην υποψηφιότητά του, με σημαντικές δεξαμενές προς Τατούλη και από δεξιά και από αριστερά και από κέντρο έτσι να κλείνουν. Κι εκεί θα τα δούμε όλα…

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα..