Σάββατο
20
Απρίλιος
TOP

Πρεμιέρα των θερινών συναυλιών με το Δημοτικό Ωδείο στο μαγευτικό Κάστρο Καλαμάτας

Την έναρξη των θερινών πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Καλαμάτας θα κάνει με τη Συναυλία του Δημοτικού Ωδείου που έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021, στο  Αμφιθέατρο του Κάστρου της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Υπό τον τίτλο «Συναντήσεις στη γη της ελευθερίας», οι σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου θα παρουσιάσουν ένα δείγμα των προσπαθειών και της μουσικής παιδείας που έλαβαν κατά το έτος που πέρασε και κατά το οποίο κυριάρχησαν πρωτόγνωρες συνθήκες λόγω της υγειονομικής κρίσης.

Συναντήσεις print 02 Medium

«Μια δύσκολη χρονιά φτάνει αισίως στο τέλος της! Μια χρονιά που ανέδειξε σύγχρονους ήρωες που δεν είναι άλλοι από τα παιδιά που άντεξαν, πολέμησαν με κάθε τρόπο και κατάφεραν να συντηρήσουν μέσα από πρωτόγνωρες συνθήκες την σχέση τους με την μουσική! Πολλά από τα παιδιά κατάφεραν να “ανθίσουν” και να μετατρέψουν τις δυσκολίες σε ευκαιρίες. Άλλα παιδιά βρήκαν καταφύγιο στη μουσική όταν όλα τα άλλα γύρω τους κατέρρεαν. Άλλα παιδιά βρήκαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την συντροφιά της τέχνης της μουσικής. Όλα όμως τα παιδιά έδειξαν πραγματικό θάρρος και αυταπάρνηση. Αυτά τα παιδιά τιμούμε στην συναυλία μας και προσκαλούμε και εσάς να τα τιμήσετε με την παρουσία σας», είναι το μήνυμα του καλλιτεχνικού διευθυντή του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας Στάθη Γυφτάκη.

Ώρα έναρξης της συναυλίας στις 21.00, ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη. Σημειώνεται ότι θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά μέτρα και η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο με τη χρήση μάσκας. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς οι θεατές δεν θα μπορούν να ξεπεράσουν σε αριθμό το 75% της χωρητικότητας του Αμφιθεάτρου του Κάστρου.

Συναντήσεις print 03 Medium