Σάββατο
20
Απρίλιος
TOP

Προτάσεις του ΑΠΣ Ατρόμητος Πλατύ για παρεμβάσεις στο γήπεδο

Τις δικές του προτάσεις κατέθεσε ο σύλλογος του Ατρόμητου Πλατέος, για τις επιπλέον παρεμβάσεις που θα πρέπει να γίνουν στο γήπεδο, όπου ήδη εκτελείται το έργο τοποθέτησης χλοοτάπητα, και οι οποίες θα αναμορφώσουν την συνολική εικόνα του αγωνιστική χώρου που αποτελεί έδρα του αθλητικού σωματείου που συμμετέχει ανελλειπώς στα ερασιτεχικά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα της Μεσσηνίας.
“Κατατέθηκαν οι προτάσεις μας σχετικά με τις υπόλοιπες εργασίες που θα πρέπει να πραγματοποιηθούν, καθώς στο έργο που ήδη εκτελείται, η μελέτη προβλέπει μόνο τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα, έτσι ώστε το γήπεδό μας να είναι ασφαλές και πάνω απ’ όλα λειτουργικό.
Προτείναμε λοιπόν τα εξής:
1️⃣ Νέα περίφραξη
2️⃣ Νέες Εστίες ποδοσφαίρου
3️⃣ Νέους Πάγκους Αναπληρωματικών,
4️⃣ Αναμόρφωση υπάρχουσας εξέδρας,
5️⃣ Διαμόρφωση περιβάλλοντα χώρου,
6️⃣ Γενικό λίφτινγκ Αποδυτηρίων.”
Αυτά αναφέρονται στην ανακοίνωση του συλλόγου. “Όλες οι παραπάνω εργασίες είναι απαραίτητες ώστε το γήπεδό μας, όπως προείπαμε, να είναι λειτουργικό και κυρίως να αποτελέσει έναν ασφαλή χώρο άθλησης για το χωριό μας αλλά και για την ευρύτερη περιοχή.
Έχουμε πάρει την διαβεβαίωση από τον Περιφερειάρχη Κο Παναγιώτη Νίκα, ότι οι προτάσεις μας θα υλοποιηθούν στο μέγιστο βαθμό.
Σαν Διοικητικό συμβούλιο ευχαριστούμε θερμά τον Περιφερειάρχη Κο Παναγιώτη Νίκα και τον Αντιπεριφερειάρχη Κο Στάθη Αναστασόπουλο για το ενδιαφέρον που έχουν δείξει στην πραγματοποίηση αυτού του τόσο σημαντικού έργου που αναβαθμίζει την περιοχή!!!”