Παρασκευή
29
Μάρτιος
TOP

Πύργος: Έπεσε στο κενό από τον 4ο όροφο

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας άνδρας σήμερα στον Πύργο.

Το συμβάν έλαβε χώρα λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στον Πύργο, και σύμφωνα με πληροφορίες από το patrisnews, ο άνδρας, περίπου 55 ετών, έπεσε στο κενό από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Φωκίωνος.

Οι συνθήκες του συμβάνοντας παραμένουν προς το παρόναδιευκρίνιστες. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», “ο άνδρας που έχασε τη ζωή του κατάγεται από την Καλαμάτα και τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούταν επαγγελματικά και στον Πύργο όπου και διέμενε.

Γείτονες και οι κάτοικοι της περιοχής είναι σοκαρισμένοι από το αναπάντεχο και τραγικό γεγονός και όπως δηλώνουν άνθρωποι που γνώριζαν τον 55χρονο, ήταν ένας ευχάριστος τύπος. Όμως το τελευταίο διάστημα –όπως υποστηρίζουν –  έδειχνε αρκετά προβληματισμένος με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά του, αφού είχε κάνει πριν κάποια χρόνια μια επένδυση στον Πύργο, την οποία όμως «έπληξε» ο κορωνοϊός με  τα περιοριστικά μέτρα να μην του επιτρέπουν για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα να λειτουργήσει την επιχείρησή του η οποία είχε ανοίξει ξανά πρόσφατα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές μάλιστα, ο 55χρονος πριν περίπου ένα χρόνο στην Καλαμάτα είχε επιχειρήσει να βάλει τέλος στην ζωή του.”