Τρίτη
16
Απρίλιος
TOP

Π. Μαντάς: «Στήριξη στο έργο υγειονομικών και Αστυνομίας κατά της πανδημίας»

Σειρά συναντήσεων πραγματοποίησε ο βουλευτής Μεσσηνίας Περικλής Μαντάς, επισκεπτόμενος αρχικά το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που διενεργεί τεστ στην Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας. Στη συνέχεια ο βουλευτής επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας και την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, όπου είχε τη δυνατότητα να ενημερωθεί και να συνομιλήσει με τα στελέχη και τους εργαζόμενους, στηρίζοντας τις διαρκείς και άοκνες προσπάθειές τους στη μάχη κατά της πανδημίας.

Κατά την επίσκεψή του στην Κεντρική Πλατεία, ο κ. Μαντάς είχε τη δυνατότητα να υποβληθεί και ο ίδιος σε ράπιντ τεστ, ενώ είδε από κοντά τη διαδικασία διενέργειας τεστ COVID-19 σε πολίτες από εργαζόμενους του ΕΟΔΥ. Επίσης συνομίλησε με στελέχη του Οργανισμού για τα ζητήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στο καθημερινό τους έργο, ευχαριστώντας τους για την πολύτιμη συνεισφορά τους.

Στη συνέχεια ο βουλευτής Μεσσηνίας επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου τον υποδέχθηκε η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Ελένη Αλειφέρη. Ο κ. Μαντάς ενημερώθηκε για την πορεία της πανδημίας, την εξέλιξη του προγράμματος των εμβολιασμών και τη λειτουργία της κλινικής COVID-19, την οποία χαρακτήρισε «υψηλού επιπέδου και παραδειγματική, γεγονός που μας κάνει όλους υπερήφανους». Ο βουλευτής είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει επίσης με στελέχη και εργαζόμενους του Νοσοκομείου, αναγνωρίζοντας τις πολύ σημαντικές προσπάθειες που καταβάλλουν εδώ και 15 μήνες, δικαιώνοντας τις προσδοκίες και την εμπιστοσύνη ολόκληρης της κοινωνίας, ενώ σημείωσε ότι «το Εθνικό Σύστημα Υγείας αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πυλώνες του κράτους και βρίσκεται στο επίκεντρο για την προστασία της υγείας όλων μας».

Ο κ. Μαντάς ολοκλήρωσε τις επισκέψεις του μεταβαίνοντας στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, όπου τον υποδέχθηκε ο Διευθυντής Ηλίας Αξιοτόπουλος. Ο βουλευτής ευχαρίστησε τον κ. Αξιοτόπουλο για το έργο του ίδιου, αλλά και των στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας, μέσα από το οποίο εμπεδώνεται σταθερά και συστηματικά το αίσθημα ασφάλειας για όλους τους Μεσσήνιους πολίτες. Επίσης ο κ. Μαντάς είχε τη δυνατότητα να ενημερωθεί για την πορεία της αστυνόμευσης στην περιοχή μας, όπως και για τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί επιτελώντας το κοινωνικό τους έργο, ενώ δεσμεύθηκε από την πλευρά του να προωθήσει τα θέματα σε κεντρικό επίπεδο.