Σάββατο
27
Απρίλιος
TOP

Μια ακόμη σημαντική εκδήλωση από το New York College – Διακεκριμένοι ομιλητές στο συνέδριο με σημείο αναφοράς το ελαιόλαδο (video)

Από τα κριτήρια ποιότητάς του, το ρόλο του στο οξειδωτικό στρες, αλλά και τη βιώσιμη ανάπτυξη, μέχρι και τη χρήση του όχι μόνο στη σημερινή διατροφή, αλλά και την αρχαία Ελλάδα, εκλεκτοί καθηγητές ανέλυσαν όλα τα τελευταία στοιχεία στο πλαίσιο του διαδικτυακού συνεδρίου για το ελαιόλαδο που διοργάνωσε το New York College. Ενός ακόμη σημαντικού συνεδρίου που διοργάνωσε o κορυφαίος εκπαιδευτικός οργανισμός που μετρά 32 χρόνια ακαδημαϊκής παρουσίας.

Διακεκριμένοι ομιλητές, λοιπόν, συμμετείχαν στο Διαδικτυακό Συνέδριο Ελαιολάδου που διοργανώθηκε την Πέμπτη 1 Απριλίου 2021 από τα τμήματα Διαιτολογίας – Διατροφολογίας και Βιοϊατρικής του New York College, με χαιρετισμό των Υφυπουργών Παιδείας και Θρησκευμάτων Άγγελου Συρίγου, Α Αναπληρωτή Καθηγητή Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής στο Τμήμα Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Φωτεινής Αραμπατζής.

Η εκδήλωση ήταν ακόμα μια επιτυχημένη διοργάνωση του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College, την οποία παρακολούθησαν ζωντανά μέσω Live streaming περί τα 3.000 άτομα. Στο συνέδριο παρουσιάστηκαν εισηγήσεις για όλα τα θέματα του πρωταγωνιστή της μεσογειακής διατροφής, από καταξιωμένους επιστήμονες, ερευνητές, εκπροσώπους αναπτυξιακών φορέων και επιχειρηματίες.

Το συνέδριο τέλεσε υπό την Προεδρεία του Δρ. Νίκου Κατσαρού, Αντιπροέδρου του New York College, Ακαδημαϊκού Υπευθύνου του Τμήματος Βιοϊατρικών Σπουδών και Διαιτολογίας- Διατροφολογίας, πρ. Διευθυντή ερευνών ΕΚΕΦΕ “Δημόκριτος” και πρ. πρόεδρου ΕΦΕΤ.

Δείτε live το Διαδικτυακό Συνέδριο για το ελαιόλαδο του New York College