TOP

Σπάσανε τα νερά; Θα… γεννήσουμε βλάβες

Ένας δήμαρχος μιας μεγάλης πόλης, εκτός από διοίκηση πρέπει να μπορεί να πιάνει και την ψυχολογία του συμπολίτη του…

Έτσι δεν ήθελε πολύ ψάξιμο για να καταλάβεις ότι αυτές τις μέρες της καραντίνας τα νεύρα μας είναι χάλια, φοβισμένοι θυμωμένοι απελπισμένοι. Με μία νοοτροπία… βαρυποινίτη που δεν ξέρει ποια είναι η ποινή του. Έτσι, λοιπόν, έπρεπε πολύ προσεκτικά να δεις τι θα συμβεί αν κόψει τα νερά σε έναν τέτοιο κόσμο σε μία τέτοια συγκυρία.

Πόσο μάλλον που δεν ήταν απόλυτα αναγκαίο ήταν μία συντήρηση που μπορούσε να πάει 10 μέρες πίσω.. Τώρα τεχνικά δεν γνωρίζατε το δίκτυο αυτό από το Πήδημα είναι σε κακά χάλια και όλο μπαλώματα; Και όταν πας να πειράξεις ένα κομμάτι ενός παλιού δικτύου κάτι θα κλωτσήσει μία βάνα μία σύνδεση ένα άλλο κομμάτι του αγωγού; Όμως αυτά τα βλέπετε όταν ήρθαν οι βλάβες και σας χτυπήσουν την πόρτα…

Κατά τα άλλα είμαστε μία ωραία ατμόσφαιρα είμαστε όλοι στην πλατεία στην Αριστομένους, διοργανώνουμε συναυλίες καρναβάλια ανάβουμε δέντρα! Εκεί είναι το νταβαντούρι η βιτρίνα, οι ψήφοι! Ποιος κοιτάει προεκλογικά τα δίκτυα του νερού από το • Πήδημα; Τι δουλειά έχουμε εμείς στο πήδημα στον Άντικαλαμο; ντομάτες τα φυτέψουμε; ποιος μιλάει για αυτά προεκλογικά για το βιολογικό καθαρισμό για τα νερά για τα σκουπίδια για τους δρόμους της πόλης που είναι σαν το Χαλέπι της Συρίας βομβαρδισμένο;

Όσοι είχαν 5 δράμια μυαλό φώναζαν εδώ και καιρό. Ασχοληθείτε όλοι με τα βαριά προβλήματα του δήμου και αφήστε τα Μέγαρα και τα πανηγύρια και τα δεντράκια για αργότερα..

Βλέπετε τα σοβαρά προβλήματα δεν γνωρίζουν ούτε πολιτικές παρατάξεις, ούτε κρύβεται πίσω από τις μάσκες του καρναβαλιού και του κορωνοϊού.