Πέμπτη
28
Μάρτιος
TOP

Στέφανος Τσιτσιπάς: Στα προημιτελικά του Roland Garros

Στους προημιτελικούς του Roland Garros προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, επικρατώντας με 3-0 σετ του Ισπανού Καρένιο Μπούστα.

O Έλληνας πρωταθλητής του τένις κατέκτησε το πρώτο σετ με 6-3 και το δεύτερο με 6-2. Στο τρίτο σετ ο Μπούστα, νούμερο 12 στην παγκόσμια κατάταξη, ανέβασε την απόδοσή του, ωστόσο ο Τσιτσιπάς έκανε «μπρέικ» στο σέρβις του αντιπάλου του ενώ το σκορ ήταν 5-5, κατακτώντας τελικά το σετ με 7-5.

Πηγή: kathimerini.gr

Αποσύρεται από το Roland Garros ο Ρότζερ Φέντερερ

Ο Ρότζερ Φέντερερ προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο του Roland Garros, έπειτα από μεγάλη μάχη 3,5 ωρών κόντρα στον Ντομινίκ Κέπφερ, και έτσι έγινε γηραιότερος τενίστας που κάνει κάτι ανάλογο.

Όμως ο θρύλος του τένις, δεν θα συνεχίσει στη διοργάνωση καθώς, όπως έκανε γνωστό το πρόβλημα στα γόνατα του δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει, μιας και δεν θέλει να πιέσει το σώμα του.

Οι δηλώσεις του Ρότζερ Φέντερερ:

«Ύστερα από συζητήσεις με την ομάδα μου αποφάσισα ότι θα χρειαστεί να αποσυρθώ από το Roland Garros σήμερα. Έπειτα από δύο χειρουργεία στα γόνατα και έπειτα από έναν χρόνο αποθεραπείας είναι σημαντικό να ακούσω το σώμα μου και να βεβαιώσω ότι δεν θα πιέσω τον εαυτό μου τόσο γρήγορα. Είμαι ενθουσιασμένος που πήρα τρεις νίκες. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο συναίσθημα από την επιστροφή στα κορτ»

ΠΗΓΗ