Παρασκευή
17
Μάιος
TOP

Περνούν την Αυτόφωρη διαδικασία οι 8 συλληφθέντες για την επίθεση σε Κωνσταντινέα – Έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα 2 – Στην Καλαμάτα ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ

Στα δικαστήρια της Καλαμάτας οδηγήθηκαν χθες οι συλληφθέντες για το περιστατικό με τον βουλευτή Πέτρο Κωνσταντινέα. Όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές από τη συνεχιζόμενη έρευνα σχετικά με τη προχθεσινή επίθεση σε βάρος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλαμάτα, μέχρι στιγμής έχουν προσαχθεί πάνω από 20 άτομα, έχουν συλληφθεί 8, που οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελία και έχουν ταυτοποιηθεί άλλα δύο άτομα.

Οι 10 συνολικά κατηγορούμενοι βαρύνονται με τα αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, απρόκλητης εξύβρισης, απειλής και παράβασης της Νομοθεσίας περί αθλητισμού.

Παράλληλα σημειώνεται ότι στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας βρέθηκε από νωρίς χθες το απόγευμα και ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ, Αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος οποίος και έλαβε ενημέρωση για την υπόθεση του Πέτρου Κωνσταντινέα.

Μετά την απαγγελία των κατηγοριών, οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις 2 το μεσημέρι στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία.

Καταδικάζει η ΛΑΕ την επίθεση σε Κωνσταντινέα