Πέμπτη
18
Απρίλιος
TOP

Τέσσερις συλλήψεις για εμπρησμούς από αμέλεια σε Ηλεία, Αρκαδία, Αγρίνιο και Μεσσηνία

Τέσσερις συλλήψεις σε λίγα 24ωρα για εμπρησμούς από αμέλεια σε Ηλεία, Αρκαδία, Αγρίνιο και Μεσσηνία.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος στις 25 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, συνελήφθη από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Αμαλιάδας, ένας άνδρας ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε δασική έκταση, στην Τ.Κ. Δαφνιώτισσας, του δήμου Ήλιδας Ηλείας. Την ίδια ημέρα, συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπάλληλους της Π.Υ Τρίπολης, ένας άνδρας ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε δασική έκταση, στην περιοχή Ντεφάνι, στον οικισμό Χώρα, του δήμου Γορτυνίας Αρκαδίας.

Στις 26 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, συνελήφθη από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Αγρινίου, ένας άνδρας ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε δασική έκταση, στην περιοχή Αφράτο, στην Τ.Κ. Παραβόλας Αγρινίου, και την ίδια ημέρα συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Καλαμάτας, ένας άνδρας ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε δασική έκταση, στην Τ.Κ. Αρτεμισίας, του δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας.

Για τα ανωτέρω περιστατικά επιβλήθηκαν Διοικητικά Πρόστιμα, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη και ενημερώθηκαν σχετικώς οι αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.