Παρασκευή
29
Μάρτιος
TOP

Τι σημειώνεται στις τελευταίες μετρήσεις σε Περιφέρεια Πελοποννήσου και δήμο Καλαμάτας

Με ενδιαφέρον εξελίσσεται η πορεία προς τις εκλογές στην αυτοδιοίκηση με το σκηνικό πέρα από τις υποψηφιότητες και τους υποψηφίους που ανακοινώνονται από τους συνδυασμούς να περιλαμβάνει και δημοσκοπήσεις, με τις “μηχανές” πάντως πολλών να μην έχουν ακόμη “ζεσταθεί”.

Με βάση τα όσα ανέφερε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης BEST ο Νίκος Μπελογιάννης – σύμφωνα με πληροφορίες – στα στοιχεία της τελευταίας μέτρησης της εταιρείας ALCO για την Πελοπόννησο ο Π. Νίκας προηγείται με διαφορά, στην δεύτερη θέση με “καθοδικές” τάσεις είναι ο κ. Τατούλης και στην τρίτη ο Γ. Δέδες με ανοδικές τάσεις πάντως, που να σημειωθεί είναι ακόμη στην… αρχή.

Στο δήμο Καλαμάτας, ο Θ. Βασιλόπουλος έκανε την πλήρη ανατροπή – σε σχέση με τις μετρήσεις του Οκτωβρίου – και πλέον εμφανίζεται στην πρώτη θέση της δημοσκοπικής έρευνας – με τις κινήσεις που έχει κάνει να έχουν φέρει αποτέλεσμα – με μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους, ενώ στην δεύτερη θέση γίνεται “μάχη”, με τα δεδομένα να αλλάζουν διαρκώς.