Τρίτη
23
Απρίλιος
TOP

Το συναρπαστικό πρόγραμμα «Μοριάς 21» και η Πελοπόννησος που κερδίζει τις εντυπώσεις – Τα ηχηρά μηνύματα (video)

Η Πελοπόννησος και με την πρωτοβουλία της Περιφέρειας με την εκδήλωση στο άνοιγμα της τουριστικής σεζόν, αλλά και με τα όσα παρουσιάστηκαν σήμερα στο πλαίσιο του προγράμματος «Μοριάς 21» είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και της προβολής, και, συνεχίζει με αισιοδοξία να ελπίζει σε κάτι καλό στην εξέλιξη αυτής της χρονιάς.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΜΟΡΙΑΣ ”21″

Μία πρωτοβουλία του Ιδρύματος Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου και της ΤΕΜΕΣ Α.Ε., με στρατηγικούς εταίρους την Περιφέρεια Πελοποννήσου και  Δήμους της περιοχής και με την μεγάλη συμμετοχή πολλών φορέων και ιδρυμάτων είναι αυτή που εξελίσσεται με εμβληματικό τρόπο και βρίσκει αναφοράς στο «Μοριάς 21». Μέσα από 21 ειδικά σχεδιασμένες θεματικές διαδρομές, όλοι μαθαίνουν από κοντά τα γεγονότα της Επανάστασης στην Πελοπόννησο ταξιδεύοντας σε 8 εμβληματικές πόλεις και συνολικά 11 προορισμούς του Μοριά ανακαλύπτοντας την ιστορία του τόπου και τον ρόλο της κάθε πόλης στον Αγώνα για την Ανεξαρτησία.

ΤΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Οι θεματικές διαδρομές εμπλουτίζονται με βιωματικές εμπειρίες από την Ιστορία, την Τέχνη, την Γαστρονομία και την Φύση του τόπου μας. Άκρως χαρακτηριστικά και τα ,μηνύματα από τον Πρόεδρο της ΤΕΜΕΣ Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο. Δείτε την όλη παρέμβασή του:

Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Η μία δράση είναι αυτή που κυριαρχεί στην επικαιρότητα και η άλλη ο μεγάλος αντίκτυπος που είχε η εκδήλωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου για το άνοιγμα της τουριστικής σεζόν με την διαδικτυακή εκδήλωση που έτρεξε. Ήδη με τα καλύτερα λόγια για την Περιφέρεια μιλούν όλα τα μέσα ενημέρωσης.