TOP

“Φωτιά” στο πολιτικό σκηνικό από τις πυρκαγιές επί ΣΥΡΙΖΑ -Λάβρος ο δήμαρχος Κυθήρων

Στα… κάγκελα 3 χρόνια μετά τις φωτιές στην περιοχή του, αλλά και εκείνες στη Μάνη, ο  δήμαρχος Κυθήρων Στράτος Χαρχαλάκης, ο οποίος επανήλθε στο θέμα, με αφορμή το… παράδειγμα που φέρεται να έδωσε στον αξιωματικό που έχει αναλάβει την προανάκριση για τη φονική φωτιά στο Μάτι, ο πρώην Αρχηγός της Πυροσβεστικής Ματθαιόπουλος, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ, όπως καταγγέλλεται τον απείλησε να «κουκουλώσει» την υπόθεση ως προς τις ευθύνες, για να μην πάθει ό,τι ο Βασιλειάδης (υπαρχηγός), από τον Καπέλιο (Αρχηγό) στις φωτιές των Κυθήρων και της Μάνης.
Αυτή η αναφορά, ξεσήκωσε εκ νέου αντιδράσεις από τον δήμαρχο Κυθήρων, που όπως είπε έχει καλύτερη άποψη από τον πρώην Μεσσήνιο Αρχηγό του Σώματος, ο οποίος δεν είχε πάει στο σημείο, στέλνοντας τον υπαρχηγό του. «Η άποψή μου είναι πολύ καλύτερη και πολύ πιο αντικειμενική από του κ. Καπέλιου και είναι ό,τι υπήρξε το απόλυτο μπάχαλο και ανοργανωσιά και πλήρης διάλυση στα  πάντα! Έφεραν πυροσβέστες από την άλλη μεριά της Ελλάδας, οδικώς. Τους έβαλαν σε κάτι άθλια πούλμαν χωρίς αιρκοντίσιον και μετά στο καράβι που… κούναγε επειδή είχε βοριά και του έφεραν μετά από 20 ώρες ταλαιπωρίας να σβήσουν φωτιά! Τους άφησαν χωρίς φαγητό κι εμείς κάναμε δυόμισι χρόνια να πληρώσουμε το κόστος της σίτισης», ανέφερε ο κ. Χαρχαλάκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Best και επισήμανε πως όταν ζητούσε να του στείλουν αεροπλάνα, ο τότε υπουργός απαντούσε πως ο δήμαρχος, είναι μέλος της ΝΔ.

Την ίδια ώρα, αίσθηση έχουν προκαλέσει όσα σημείωσε στην τηλεόραση Best, ο πρώην Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Βασίλης Καπέλιος.

Μήνυση από Καπέλιο για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του μετά τις αποκαλύψεις για το Μάτι