Παρασκευή
29
Μάρτιος
TOP

Χαροπαλεύει ο πατέρας που ξυλοκοπήθηκε άγρια από νεαρούς που παρενοχλούσαν την κόρη του

Ανάστατο το Άργος από τον σοβαρότατο τραυματισμό ενός πατέρα, που δίνει μάχη για τη ζωή του. Διασωληνωμένος στην εντατική μετά τα χτυπήματα που δέχτηκε.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο άτυχος πατέρας πήγε στην πλατεία Λαϊκής Αγοράς, στο Άργος, για να ζητήσει το λόγο από τους 10 νεαρούς, που λίγο νωρίτερα παρενοχλούσαν την κόρη του. Τα αίματα άναψαν και τα χτυπήματα στον άτυχο άντρα ήταν άγρια και διαδοχικά. Ο πατέρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας του, χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Όπως δήλωσε στο anagnostis.org, ο δικηγόρος του ενός εκ των πέντε κατηγορουμένων: «Ο Ρουμάνος δυστυχώς απ΄ ότι πληροφορήθηκα δεν είναι σε καλή κατάσταση. Είναι ένας νέος άνθρωπος και κινδυνεύει η ζωή του αυτή τη στιγμή. Είναι κάτι πάρα πολύ λυπηρό, είναι κάτι που συγκλονίζει όλους μας».

Οι φερόμενοι ως δράστες που συνελήφθησαν στα πλαίσια του αυτοφώρου, θα κρατηθούν μέχρι την απολογία τους την Πέμπτη (24-06-2021), ενώ ο ένας από αυτούς που αντιμετωπίζουν πλημμεληματικού χαρακτήρα κατηγορίες, αφέθηκε ελεύθερος, λόγω του ότι είναι τραυματίας από προηγούμενη συμπλοκή με Αιγύπτιους.

Οι δύο από τους πέντε αντιμετωπίζουν κατηγορίες για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, ενώ οι άλλοι τρεις κατηγορούνται για συμμετοχή στη συμπλοκή που εκτυλίχθηκε στο χώρο της λαϊκής αγοράς με αποτέλεσμα ένας πατέρας να παλεύει για τη ζωή του, νοσηλευόμενος σε κρίσιμη κατάσταση στην Τρίπολη, όπου και διακομίστηκε.

πηγή: www.newsit.gr