Σάββατο
3
Ιούνιος
TOP

10 νέες υποτροφίες για παιδιά 6-12 ετών προσφέρει η Navarino Golf Academy

Η Navarino Golf Academy στην Costa Navarino συνεχίζει και φέτος το πρόγραμμα υποτροφιών, προσφέροντας 10 νέες υποτροφίες, με στόχο να γνωρίσουν οι νεαροί παίκτες το δημοφιλές αυτό άθλημα.

Το διήμερο δοκιμαστικών θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Μαρτίου από τις 15:00 έως τις 17:00 στο Driving Range του γηπέδου The Dunes Course. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή τηλεφωνικά στο 27230 90200 και μέσω email στη διεύθυνση [email protected], ενώ για την είσοδό τους στο χώρο θα πρέπει να έχουν δηλώσει τις πινακίδες του μεταφορικού μέσου.

Με το πέρας των δοκιμαστικών, 10 παιδιά ηλικίας 6 -12 ετών θα έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν στην Ακαδημία και να γίνουν τα νέα μέλη της ομάδας αθλητών γκολφ της Costa Navarino. Όσοι και όσες επιλεγούν, θα λάβουν δωρεάν εξοπλισμό και μαθήματα, ενώ για ένα ολόκληρο έτος θα έχουν δωρεάν πρόσβαση στα τέσσερα διεθνώς αναγνωρισμένα γήπεδα γκολφ της Costa Navarino, η οποία έχει βραβευθεί ως ο «Καλύτερος Ανερχόμενος Προορισμός Γκολφ» παγκοσμίως (World Golf Awards 2022).

Στόχος της Ακαδημίας είναι να προσελκύσει παιδιά από την ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας, να τους γνωρίσει τα μυστικά, τους κανονισμούς αλλά και τους διαφορετικούς τύπους παιξίματος του αθλήματος.

Η Ακαδημία ξεκίνησε το 2011 και σήμερα έχει 30 παιδιά και νέους στο δυναμικό της. Τα μέλη της έχουν καταγράψει σημαντικές διακρίσεις και νίκες σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, όπως ο τίτλος του νεότερου Πανελλήνιου Πρωταθλητή γκολφ το 2020, ενώ μέλη της Ακαδημίας έχουν στελεχώσει την Εθνική Ομάδα Ανδρών για το Παγκόσμιο και Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γκολφ. Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια, 5 μέλη της ακαδημίας έχουν συνεχίσει τις σπουδές τους στην Αμερική, συμμετέχοντας σε αντίστοιχες ομάδες γκολφ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ακαδημία, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Costa Navarino.

 

Σχετικά με την Costa Navarino

 H Costa Navarino είναι ο αειφόρος προορισμός υψηλών προδιαγραφών και βρίσκεται στη Μεσσηνία, σε ένα από τα πιο μαγευτικά παραθαλάσσια τοπία της Μεσογείου, με 4.500 χρόνια ιστορίας. Στην καρδιά της φιλοσοφίας της Costa Navarino είναι η ανάδειξη της Μεσσηνίας, με σεβασμό για το περιβάλλον, τις παραδόσεις και την τοπική κοινωνία. Αποτελείται από 5 ξεχωριστές περιοχές με ξενοδοχεία 5 αστέρων, ιδιωτικές κατοικίες, 4 signature γήπεδα γκολφ και πλήθος δραστηριοτήτων για κάθε εποχή του χρόνου. Στο Navarino Dunes βρίσκονται τα ξενοδοχεία The Romanos, a Luxury Collection Resort και The Westin Resort Costa Navarino, καθώς και οι ιδιωτικές κατοικίες Costa Navarino Residences. Στο Navarino Bay θα ανοίξει το καλοκαίρι του 2023, το ξενοδοχείο Mandarin Oriental, Costa Navarino. Στην κοντινή περιοχή Navarino Waterfront βρίσκεται το νέο ξενοδοχείο W Costa Navarino, ενώ τον Απρίλιο του 2023 θα λειτουργήσει η Navarino Agora. Στο Navarino Hills, δύο νέα γήπεδα γκολφ λειτουργούν από το 2022.