Παρασκευή
14
Ιούνιος
TOP

100% υποτροφίες για σπουδές στο Deree – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος για νέες και νέους από την Αρκαδία

Για το νέο ακαδημαϊκό εξάμηνο που ξεκινά στις 15 Ιανουαρίου 2024, το Deree – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος προσφέρει 2 πλήρεις υποτροφίες σε 2 αποφοίτους λυκείου από την περιοχή της Κυνουρίας ή του νομού Αρκαδίας

Η υποτροφία προσφέρει πλήρη απαλλαγή από τα δίδακτρα του Deree για περίοδο 4 ετών, ώστε 2 απόφοιτοι λυκείου από την περιοχή της Κυνουρίας ή ευρύτερα του Νομού Αρκαδίας να έχουν τη δυνατότητα να φοιτήσουν σε ένα από τα 32+6 majors που προσφέρει το Deree.

Η υποτροφία θεσπίστηκε το 1997, από τον Τομ Κορολόγος, επίτιμο επικεφαλής του Συμβουλίου των Επιτρόπων του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, στη μνήμη της Joy Korologos, μέλους και γραμματέα του Συμβουλίου των Επιτρόπων, που προσέφερε ανιδιοτελώς πόρους και τις υπηρεσίες της για την προώθηση των αναγκών και των σκοπών του Κολλεγίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο 210-6009800 εσωτ. 1410 και για να μιλήσουν με έναν σύμβουλο εγγραφών, ή να στείλουν email στο [email protected]

Σχετικά με το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος

Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος είναι ένας ιδιωτικός, μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός με ιστορία 148 ετών. Αποτελείται από τρεις εκπαιδευτικές μονάδες: το Γυμνάσιο και Λύκειο-IB Pierce, το Deree, που προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, και το Alba Graduate Business School. Στο πλαίσιο της αποστολής του να παρέχει ίσες ευκαιρίες πρόσβασης στην εκπαίδευση, το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος προσφέρει ετησίως περισσότερα από 8 εκατ. ευρώ σε υποτροφίες και προγράμματα οικονομικής υποστήριξης.

Σχετικά με το Deree – The American College of Greece

Το Deree αποτελεί μία από τις τρεις εκπαιδευτικές μονάδες του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος. Προσφέρει 38 σύγχρονα προπτυχιακά προγράμματα bachelor, αναγνωρισμένα από τον αμερικανικό οργανισμό NECHE (New England Commission of Higher Education) και πιστοποιημένα από το OU (Open University) του Ηνωμένου Βασιλείου. Τα προγράμματα προσφέρονται μέσω των τριών σχολών του Deree: School of Business, School of Liberal Arts and Sciences, Frances Rich School of Fine and Performing Arts. Επιπλέον, μέσω της μεταπτυχιακής σχολής του Deree, προσφέρονται 9 προγράμματα master στους τομείς της Ψυχολογίας, της Επικοινωνίας, της Εκπαίδευσης και της Επιστήμης Δεδομένων.