Πέμπτη
18
Απρίλιος
TOP

Η γη της ελιάς με φόντο τη μαγευτική Μάνη: οι πρωταγωνιστές και η ιστορία της καινούργιας καθημερινής σειράς του MEGA

του Γρηγόρη Μελά

Μία ιστορία που αναμένεται να κερδίσει μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού και να γίνει καθημερινή τους παρέα. «Η γη της ελιάς» είναι η νέα σειρά του MEGA που φέρει την υπογραφή της Βάνας Δημητρίου και του Ανδρέα Γεωργίου και με πολλούς αξιόλογους και σημαντικούς συντελεστές πίσω αλλά και μπροστά από τις κάμερες.

Η Μυρτάλη Βρεττάκου (Αφροδίτη Λιάντου) είναι μοναχοκόρη του Ιπποκράτη Βρεττάκου. Ένα κορίτσι 23 ετών, µε τσαγανό και πείσµα. Μετά το θάνατο του πατέρα της συνειδητοποιεί πως κάποιος επιδιώκει να τη σκοτώσει. Θα διεκδικήσει την περιουσία που της έκλεψαν, ενώ αδυναμία της, ο έρωτάς της για τον Στέφανο Καπερνάρο.

Η ιστορία ξεκινά ένα συνηθισµένο απόγευµα, όπου η 23χρονη νεαρή γεωπόνος Μυρτάλη Βρεττάκου φεύγει από το πατρικό της για να συναντήσει τον 27χρονο αγαπηµένο της Στέφανο Καπερνάρο. Λίγο αργότερα, όµως, το ερωτικό τους κρησφύγετο τυλίγεται στις φλόγες και η τύχη των δύο ερωτευµένων παιδιών αγνοείται. Στο αρχοντικό των Βρεττάκων επικρατεί μεγάλη αναστάτωση. Ο πατριάρχης της οικογένειας, ο Ιπποκράτης Βρεττάκος, είναι βαριά άρρωστος. Με τον θάνατό του, οι ισορροπίες εντός της οικογένειας ανατρέπονται, τα προσωπεία πέφτουν και σκοτεινά μυστικά αναδύονται.

Σε παράλληλη δράση συναντάµε τη Μυρτάλη, που παλεύει να περάσει απαρατήρητη στη σκιά των γεγονότων. Η τελευταία της ξέγνοιαστη ανάµνηση είναι στην αγκαλιά του Στέφανου, λίγο πριν γίνει στάχτη το µικρό ξύλινο σπιτάκι που φιλοξενούσε τον έρωτά τους. Από εκείνη τη µέρα και µετά, η Μυρτάλη ζει σε ένα αποµονωµένο σπιτάκι στο Οίτυλο. Ο Στέφανος ψάχνει παντού να τη βρει, αλλά εκείνη κρύβεται από όλους προσπαθώντας να βρει στοιχεία για το ποιος την θέλει νεκρή!

Το φθινόπωρο «Η γη της ελιάς» θα βρεθεί στο τηλεοπτικό τοπίο και μέσα από τη συχνότητα του MEGA σκοπεύει να προσφέρει στους τηλεθεατές μία καθημερινή σειρά με πολλές ανατροπές… κι εκπλήξεις…!

www.newsit.gr