Σάββατο
24
Φεβρουάριος
TOP

15 νέα ταλέντα της Σκακιστικής Ακαδημίας στο 15ο τουρνουά αρχαρίων του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας

Την Κυριακή 28/5 πραγματοποιήθηκε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο τουρνουά,  Το 15ο αρχαρίων «Φροντιστήριο Μ.Ε. Τσιάλας», όπου συμμετείχαν 15 νέα ταλέντα της Σκακιστικής Ακαδημίας του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας, δίνοντας πέντε αγώνες με ελβετικό σύστημα και χρόνο σκέψης 10+5’’.

Πρωταθλητής του τουρνουά αναδείχθηκε ο Θανάσης Κωτσόβολος και τιμήθηκε με το χρυσό μετάλλιο. Την δεύτερη και τρίτη θέση πήραν οι Γιώργος Γεωργόπουλος και Χρήστος Μαγγανάς και τιμήθηκαν με το αργυρό και το χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα. Με χρυσό μετάλλιο τιμήθηκε η Ιωάννα Μακρή ως πρώτο κορίτσι.

Οφείλουμε να πούμε ότι και τα 15 παιδιά ήταν υπέροχα αγωνιστικά.

Εκ μέρους του Φροντιστηρίου Μ.Ε. Τσιάλας ανακοινώθηκε ότι όποια παιδιά θέλουν να πάρουν μέρος σε διαγωνισμούς μαθηματικών, μπορεί το Φροντιστήριο ν’ αναλάβει δωρεάν την προετοιμασία τους.

Τα ανοιξιάτικα σκακιστικά τουρνουά του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας τελείωσαν. Από 1/6 ξεκινούν οι καλοκαιρινές σκακιστικές εκδηλώσεις.Με το ξεκίνημα του καλοκαιριού οι υπεύθυνοι του Σκακιστικού Τμήματος εύχονται Καλό Καλοκαίρι σε όλους και ευχαριστούν όλους όσους στηρίζουν το Σκακιστικό Τμήμα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας.