Σάββατο
20
Απρίλιος
TOP

Γ. Αδαμόπουλος: «Είμαστε εγγύηση προοπτικής και ανατροπής -Δεν ανεχόμαστε να είναι ο δήμος Οιχαλίας ο φτωχός συγγενής της Μεσσηνίας» (video)

Το όραμά του για το δήμο Οιχαλίας, ξεδίπλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Αδαμόπουλος, προσκεκλημένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Best, κάνοντας παράλληλα αυστηρή κριτική στην πορεία της δημοτικής αρχής.

“Αισθάνομαι πολύ άβολα γιατί εγώ και οι συνεργάτες μου βρισκόμαστε μπροστά σε ένα φαινόμενο που ακούσει στο όνομα φτωχός συγγενής της Μεσσηνίας δηλαδή ο Δήμος Οιχαλίας. Αυτό θέλει μεγάλη προσπάθεια να ανατραπεί” είπε ξεκινώντας ο κ. Αδαμόπουλος , προσθέτοντας ότι το σύνθημα του συνδυασμού του, είναι “εγγύηση ανατροπής και ανάπτυξης”.

Ο κ. Αδαμόπουλος  έκανε σκληρή κριτική στην δημοτική αρχή Οιχαλίας κάνοντας λόγο  “για αναξιοκρατία , αδιαφάνεια και κακή διαχείριση” , που έχουν όπως είπε “οδηγήσει το δήμο να είναι ο τελευταίος του νομού”.

Αναφέρθηκε στον αγροτικό τομέα εστιάζοντας στα προβλήματα  προσβασιμότητας που έχουν οι αγρότες στα κτήματά τους,  κάνοντας την δική του πρόταση για την βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας, ” θα χαρτογραφήσουμε την αγροτική οδοποιία, θα συντάξουμε την προμελέτη και θα πάμε στα αρμόδιά υπουργεία να διεκδικήσουμε χρηματοδότηση , για να λύσουμε το πρόβλημα των καλλιεργητών” είπε ο κ. Αδαμόπουλος.

Σοβαρό επίσης χαρακτήρισε το πρόβλημα της ύδρευσης σημειώνοντας, “δεν νοείται το 2023 να μένουν χωριά από νερό, το θέμα της ύδρευσης όλοι οι οργανωμένοι δήμοι το έχουν λύσει”.

Ιδιαίτερη αναφορά  έκανε στον τουριστικό πλούτο της περιοχής ο οποίος όπως είπε, είναι στην αφάνεια, επισημαίνοντας ότι θα πρέπει ο δήμος Οιχαλίας να προσεγγίσει τον Επικούρειο Απόλλωνα μέσω της 7ης Επαρχιακής Οδού, η οποία θέλει βελτίωση.

“Η δημοτική αρχή περιορίζεται σε μικρά πανηγυράκια, δεν έχει όραμα για το δήμο” τόνισε ο κ. Αδαμόπουλος, για να επισημάνει ότι δεν αξιοποιεί τους αρχαιολογικούς και θρησκευτικούς χώρους που διαθέτει .

Όσο για την προσέλκυση επενδύσεων στο πλαίσιο του απολιγνιτικού προγράμματος σημείωσε” οι επενδύσεις δεν έρχονται σε έναν δήμο που είναι αφημένος σε αυτόματο πιλότο, σε έναν ξεχαρβαλωμένο… η επένδυση θα έρθει όταν υπάρχει σοβαρότητα στην διοίκηση και προοπτική για το μέλλον.”

Εν τω μεταξύ το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού  “Αναγέννηση Άνω Μεσσηνίας”, είναι έτοιμο όπως είπε ο κ. Αδαμόπουλος κατά 90%, ενώ σημείωσε ότι θα υπάρξουν στο μέλλον εκπλήξεις καθώς θα προσχωρήσουν σοβαρά αυτοδιοικητικά στελέχη.

Κλείνοντας έστειλε το δικό του μήνυμα στους δημότες Οιχαλίας , “σας κοιτώ στα μάτια και σας λέω, αν πιστεύετέ ότι δεν υπάρχουν προβλήματα στο δήμο μας ψηφίστε την δημοτική αρχή, αν όχι να μας δώσετε την ευκαιρία να σας πούμε ότι είμαστε εγγύηση προοπτικής και ανατροπής”.