Κυριακή
3
Δεκέμβριος
TOP

Αγώνας για το “Άλμα Ζωής” από το Πολιτιστικό Σωματείο για την Τέχνη & τη Φύση “NARTURA”

Το Πολιτιστικό Σωματείο για την Τέχνη & τη Φύση “NARTURA” στέκεται και φέτος αρωγός στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με καρκίνο του μαστού “Άλμα Ζωής” διοργανώνοντας έναν αγώνα που ξεκίνησε εδώ στα μέρη μας πριν 3 χρόνια. Εμπνεύστρια και εμψυχώτρια -τότε και τώρα- η Μαριέλλα Τόμας, που μαζί με τη Ρένα Μπαλακτάρη και τη Μάρω Πεδιαδιτάκη, ως μια μια παρέα, και με τη συμμετοχή 40 ατόμων έκαναν την αρχή. Το 2022 με τη συμβολή του σωματείου μας η συμμετοχή έφτασε στα 103 άτομα.

Την Κυριακή 1η Οκτωβρίου, στις 18:00, με εκκίνηση από το γραφικό λιμανάκι του Αγίου Νικολάου ξεκινά περπάτημα και -μέσω ποδηλατόδρομου- ο τερματισμός θα γίνει  στο Πολιτιστικό Κέντρο “Νίκος Καζαντζάκης” στη Στούπα.

Ο νικητής θα πάρει ως έπαθλο ένα βιβλίο του καθηγητή κ. Δημήτρη Γαλάρη, μεγάλο μελετητή του ήρωα Νικήτα Νηφάκη, τον οποίο είχαμε την τιμή να φιλοξενούμε ως κύριο ομιλητή σε σχετική εκδήλωση που διοργανώθηκε από το σωματείο τον εφετινό Αύγουστο στην Καρδαμύλη.

Όπως αναφέρει σχετικά ο σύλλογος: Τα μπλουζάκια για τη συμμετοχής σας μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τη Μαρία Θεοδωρακέα στο Lefktron Hotel στη Στούπα. Το κόστος τους ανέρχεται στα 10€ το ένα. Τα νερά είναι μια ευγενική προσφορά του Kalogria Restaurant.

Με χαρά πληροφορηθήκαμε ότι αμέσως μετά τον περίπατο που διοργανώνουμε στη Στούπα ξεκινάει και στην Καρδαμύλη, γύρω στις 20:00, ένας αντίστοιχος περίπατος. Τη διοργάνωση εδώ υπογράφει η Τένια Παπαγεωργίου.